Nyomtatási nézet

Közlemény

MFB Pont: Sikeres az uniós forrásközvetítés

Az MFB Pontokon elérhető programokban jelenleg 540 milliárd forint uniós hitelre és kombinált hitelre pályázhatnak a cégek, a következő hónapokban pedig további 130 milliárd forint összegű forrás nyílik meg. Hamarosan elérhető lesz a lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel is.

Már több mint 1300 kis- és középvállalkozás fejlesztéseit segítik az európai uniós hitelprogramok. Céljuk a vállalkozások versenyképességének növelése mellett az infokommunikációs beruházások dinamizálása, a kutatás-fejlesztés és innováció területéhez tartozó fejlesztések ösztönzése, valamint az energiahatékonysági beruházások támogatása.

A március 16-tól elindult két új kombinált energetikai hitelprogrammal együtt már 12 hitelprogram segíti a vállalkozásokat fejlesztési terveik megvalósításában.

Bernáth Tamás, az MFB elnök-vezérigazgatója elmondta: „A következő hónapokban teljes lesz az MFB Pontok termékkínálata, ezzel összesen 750 milliárd forint összértékű hitel és kombinált hitel áll majd a vállalkozások és a lakosság rendelkezésére.” Hozzátette: „a kormány az energiahatékonyság javítását a lakosság körében is segíteni szeretné, ezért hamarosan elérhető lesz a Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel”.

A nulla százalékos kamatozású lakossági kölcsönre várhatóan április 24-től kezdődhet meg az igénylések benyújtása az FHB Bank MFB Pontjain.

További részletes információért kérjük, látogasson el bankfiókunkba!

Közzétéve: 2017.03.28. 11:30
A(z) Közlemény az FHB Bank Zrt. közleménye.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek