Nyomtatási nézet

Pest megyében is elérhető a nulla százalékos hitel

2016. október 15-től igényelhető a Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességnek növelésére bevezetett Pest megyében Hitelprogram. A pénzügyi termék összesen százhárom MFB Ponton igényelhető országszerte. A kimondottan Pest megyében (Budapest kivételével) elérhető forrás teljes összege  3,67 milliárd Ft, amelyből 0 százalékos kamattal igényelhetnek a vállalkozások.

A hazai gazdaság hosszú távú fenntartható növekedésének biztosítása érdekében kiemelten fontos a vállalkozások növekedési és foglalkoztatási potenciáljának javítása, gazdasági teljesítményének erősítése, amelyet azonban hátráltat a KKV szektor tőkehiánya, valamint az elavult eszköz- és infrastrukturális ellátottsága. A Hitelprogram egyedi célkitűzése a vállalkozások növekedési potenciáljának támogatása Pest megyében.

Mivel a Pest megyei fejlesztésekre a 2014-2020-as időszakban korlátozottan áll rendelkezésre forrás, számottevő a 3,67 milliárd forint összegű lehetőség. Magyarországon számos olyan Mikro-, Kis, és Középvállalkozás van, amelyek pénzügyi szempontból életképesek, jövedelemtermelők, e Hitelprogram célja, kimondottan az ilyen vállalatok támogatása, erősítése.

A felvehető hitel összege minimum 1 millió, maximum 50 millió forint, jellemzően kapacitásbővítésre, beruházásra, tárgyi eszköz beszerzésre használható fel. A nulla százalékos kamattal igényelhető hitel futamideje maximum hét év, és az elvárt saját forrás mértéke 15%.

Az MFB Pontjainkon elérhető konstrukciókról, e hitelprogramról részletes információ olvasható az https://www.fhb.hu/uzleti_ugyfelek/Hitelek_bankgarancia/MFB-Pontokoldalon.


Közzétéve: 2016.10.19. 14:00
A(z) Pest megyében is elérhető a nulla százalékos hitel az FHB Bank Zrt. közleménye.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek