Nyomtatási nézet

Uniós forrás a vállalkozások számára

Új uniós és fejlesztési támogatások az FHB Banknál

Az új uniós vagy fejlesztési támogatások és a kapcsolódó hitelprogramok közvetítésében az FHB Bank az MFB Pontjain keresztül kezdettől fogva részt vesz, ennek köszönhetően ismét új szolgáltatásokkal bővül a hitelintézetünknél elérhető pénzügyi konstrukciók köre.

A Magyar Fejlesztési Bank Zrt. és a Nemzetgazdasági Minisztérium december 7-én jelentette be tíz új, európai uniós hitel – és vissza nem térítendő támogatással kombinált hitelprogram érkezését. A termékek 2017 februárjától igényelhetők, többek között infokommunikációs fejlesztésekre, energiahatékonysági beruházásokra, kapacitásbővítésre vagy élelmiszeripari beruházásokra használhatják fel mikro-, kis– és középvállalkozások. A programok jelentős részében a vállalatok nem önálló hitelre, hanem kombinált termékekre pályázhatnak, azaz a visszatérítendő hitel mellett vissza nem térítendő támogatás is elérhető lesz számukra. A hitelprogramok visszatérítendő pénzügyi eszköz forrásaihoz rendkívül kedvező feltételekkel, jellemzően 15 éves futamidővel és 0-2 százalékos kamatszint mellett juthatnak a vállalkozások, akár 10 százalék saját forrás mellett. Az évtized egyik legjelentősebb gazdaságélénkítő programjaként az MFB kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az ország kevésbé fejlett térségeiben is gyorsan és könnyen elérhetőek legyenek a források.

Az FHB Bank 21 kiemelt fiókjában - Budapesten három, valamint minden megyeszékhelyen - működik MFB Pont, ahol folyamatosan jelennek meg a különböző típusú támogatási- és hitellehetőségek.

A hitelprogramról részletesebb információ olvasható az FHB Bank kapcsolódó oldalán.

Közzétéve: 2016.12.12. 12:50
A(z) Uniós forrás a vállalkozások számára az FHB Bank Zrt. közleménye.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek