Nyomtatási nézet

A FELÜGYELŐ BIZOTTSÁG JELENTÉSE

az FHB Jelzálogbank Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

2017. évi beszámolójáról

A Felügyelő Bizottság tagjai – a Felügyelő Bizottság tagjai közül Dr. Harmath Zsolt, Dr. Antal Kadosa és Pórfy György egyben Audit Bizottságként is eljárva – megvizsgálták az FHB Jelzálogbank Nyilvánosan Működő Részvénytársaság („Társaság”) 2017. üzleti évre vonatkozó MSZSZ szerinti hitelintézeti éves beszámolóját, valamint a 2017. üzleti évre vonatkozó pénzügyi kimutatásait.

A Felügyelő Bizottság – a Társaság könyvvizsgálójának jelentésére alapozva – megállapítja, hogy az MSZSZ szerinti hitelintézeti beszámoló, valamint a nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok szerinti konszolidált beszámoló megbízható és valós képet nyújt a Társaság, illetőleg a Társaság csoport vagyoni és jövedelmi helyzetéről.

ad a.

A Felügyelő Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, hogy a Társaság magyar számviteli szabványok szerint készített, 2017. december 31-ére vonatkozó hitelintézeti beszámolóját (Mérleg, Eredmény-kimutatás, Kiegészítő melléklet)

303.831 millió Ft mérlegfőösszeggel

fogadja el.

A Felügyelő Bizottság javasolja a Közgyűlés részére, hogy a 4.141 millió Ft 2017. évi mérleg szerinti adózott eredményt (nyereséget) az éves eredményfelosztás alkalmával a Társaság helyezze eredménytartalékba.

A Felügyelő Bizottság kezdeményezi továbbá a 2017. évre vonatkozó üzleti jelentés elfogadását.

ad b.

A Felügyelő Bizottság javasolja a Közgyűlésnek, hogy a Társaság 2017. évre vonatkozó nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok („IFRS”) szerinti konszolidált beszámolóját

610.577 millió Ft eszközök és források egyező összegével

-8.188 millió Ft átfogó eredménnyel (veszteséggel)

fogadja el.

Budapest, 2018. április 5.

Dr. Harmath Zsolt s.k.

a Felügyelő Bizottság elnöke

Közzétéve: 2018.04.07. 1:10
A(z) Közlemény az FHB Jelzálogbank Nyrt közleménye.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

Bankfiók és ATM kereső

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

• Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

• Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek