Nyomtatási nézet

Rendelkezik megfelelő ingatlan fedezettel, és készpénzre van szüksége?

Ön választhat:

  • Az aktuális gazdasági viszonyoknak megfelelő, piaci helyzethez rugalmasan alkalmazkodó hitelt keres? Akkor Önnek a "Takarék Hatos Referencia Kölcsön szabadfelhasználásra" hitelünket ajánljuk! Törlesztőrészlet kiszámításához kattintson!
  • Vagy esetleg a hosszú távon kiszámítható kamat fontos az Ön számára? Akkor a "Takarék Ötös Fix Kölcsön szabadfelhasználásra" vagy a "Takarék Tízes Fix Kölcsön szabadfelhasználásra" hitelünk lehet Önnek a megfelelő! Törlesztőrészlet kiszámításához kattintson!

FHB Ötös Fix Kölcsön ingatlancélra

A Bank a „Takarék Hatos Referencia Kölcsön szabadfelhasználásra”, a „Takarék Ötös Fix Kölcsön szabadfelhasználásra” és a "Takarék Tízes Fix Kölcsön szabadfelhasználásra" konstrukció keretében lehetőséget nyújt arra, hogy Ön terveit mindenfajta kötöttségektől mentesen, szabadon elkölthető, kedvező kamatozású, hosszú távra is igényelhető kölcsönből finanszírozhassa meg. Ez a hiteltípus tehát bármire felhasználható az Ön választása szerint: utazásra, autóvásárlásra, készpénz szükséglet kielégítésére.

A „Takarék Hatos Referencia Kölcsön szabadfelhasználásra” kölcsönnél a hitel kamata a 6 hónapos kamatváltoztatási gyakoriságon belül állandó, a „Takarék Ötös Fix Kölcsön szabadfelhasználásra” kölcsön esetében a hitel kamata az 5 éves kamatperióduson belül állandó, míg a "Takarék Tízes Fix Kölcsön szabadfelhasználásra" kölcsönnel a hitel kamata 10 éves kamatperióduson belül állandó.

Miért a Takarék Kereskedelmi Bank piaci kamatozású szabad felhasználás célú hiteleit válassza?

  • a piaci viszonyokhoz igazodó, az Ön választásának megfelelő, rövid vagy hosszú távra rögzített kamatok;
  • kedvező kamatozás és alacsony törlesztőrészletek;
  • forint alapú, árfolyamkockázatot nélkülöző konstrukció;
  • a Bank hitelbírálati díjat, kezelési díjat nem számít fel;
  • az értékbecslési díját - egy ingatlan esetében - a folyósítást követően a Bank visszatéríti.

További kedvezmények:

Kamatkedvezmény akció1: a Takarék Tízes Fix Kölcsönök esetén + 0,25% kamatkedvezményA részletekért kattintson!

Folyósítási-díj akció: a Bank nem számolja fel a folyósítási díj 100%-át.2

Közjegyzői díjakció: a Bank átvállalja a közjegyzői okirat díját legfeljebb 50.000 Ft-ig.2

A Bank által nyújtott kedvezményekkel és akciókkal kapcsolatos további feltételeket a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Lakossági Jelzáloghitel Hirdetménye tartalmazza!

Kondíciók:


Kamat mértéke3
THM4
Takarék Hatos Referencia Kölcsön szabadfelhasználásra

6 havi BUBOR + 3,79% - 6,29%

jelenleg: 4,06% -6,56%

4,39% - 7,05%
Takarék Ötös Fix Kölcsön szabadfelhasználásra

jelenleg: 5,24% - 7,74%

5,64% - 8,33%
Takarék Tízes Fix Kölcsön szabadfelhasználásra jelenlegi: 6,24% - 8,99% 6,71% - 9,70%

 

Példák szabadfelhasználású kölcsönre:

Konstrukció Takarék Hatos Referencia Kölcsön szabadfelhasználásra Takarék Ötös Fix Kölcsön szabadfelhasználásra Takarék Tízes Fix Kölcsön szabadfelhasználásra
Fedezet a jelzáloghitel fedezeteként bevont ingatlan(ok)ra5
jelzálogjog kerül bejegyzésre

a jelzáloghitel fedezeteként bevont ingatlan(ok)ra5 jelzálogjog kerül bejegyzésre

a jelzáloghitel fedezeteként bevont ingatlan(ok)ra5 jelzálogjog kerül bejegyzésre
Hitelező/Hitelközvetítő Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Kereskedelmi Bank Zrt.
Hitelkamat típusa Változó kamatozás Változó kamatozás Változó kamatozás
Hitel Összege 5 000 000 Ft. 5 000 000 Ft. 5 000 000 Ft.
Hitel Devizaneme HUF HUF HUF
Hitel Futamideje 20 év 20 év 20 év
Törlesztőrészletek száma 240 240 240
Vállalt havi rendeszeres jóváírás összege 150 000 Ft-tól 150 000 Ft-tól 150 000 Ft-tól
Hitelkamatláb mértéke 5,06% 6,24% 7,24%
THM 5,44% 6,71% 7,79%
Törlesztőrészlet összege 33 368 Ft 36 783 Ft 39 809 Ft
Fogyasztó által fizetendő teljes összeg 8 121 360 Ft 8 943 360 Ft 9 671 760 Ft
A hitel teljes díja 3 121 360 Ft 3 943 360 Ft 4 671 760 Ft

 

Az Ön kérésére a hiteligényléssel kapcsolatban felmerülő induló díjak és költségek (pl. folyósítási díj, közjegyzői díj, stb.) meghitelezhetők, amelynek összege a hitel futamideje alatt a havi törlesztő részletekkel együtt kerül megfizetésre.

A kényelmesebb hitelügyintézés érdekében vegye igénybe a Takarék Kereskedelmi Bank Online Dosszié szolgáltatását.

A termék kondícióira és a THM-re vojnatkozó részletes információkat a honlap részletes termékoldalai, valamint a vonatkozó Lakossági Jelzáloghitel Hirdetmények, Általános Szerződési Feltételek és az Üzletszabályzatok tartalmazzák.

Jelen tájékoztatóban szereplő fogalmak részletes leírása megtalálható a Takarék Kereskedelmi Bank honlapján a Fogalomtár menüpontban.

1 A 2017. szeptember 01. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2018. december 31. napjáig átvett és legkésőbb 2019. március 31. napjáig szerződött kölcsönök esetén a Bank a meghirdetett kamatkedvezményeken felül akciós jelleggel, a Takarék Tízes Fix Kölcsönök esetén 25 bázispont kamatkedvezményt nyújt.

A kedvezmény részletes feltételeit a vonatkozó Hirdetmények tartalmazzák.

2 A Bank visszavonásig, de legkésőbb a 2018. december 31. napjáig átvett, és legkésőbb 2019. március 31. napjáig szerződött hitelek esetén nem számolja fel a folyósítási díjat, illetve átvállalja a közjegyzői okirat díját legfeljebb 50.000 Ft-ig. A kedvezmények igénybe vehetők, amennyiben az igényelt hitelösszeg meghaladja a 3 millió Ft-ot és az Ügyfél a hitelszerződés megkötéséig Hiteláttekintő szolgáltatást igényel (Hiteláttekintővel kapcsolatos részletekről a Bank Lakossági Bankszámlákra vonatkozó Hirdetményében tájékozódhat). Részletes feltételek a vonatkozó Hirdetményben találhatóak. A fel nem számolt folyósítási díj összegének és az átvállalt közjegyzői okirat díjának utólagos megtérítését előírhatja az Ügyfél számára a Bank, amennyiben az Ügyfél a hitelét a futamidő első 3 évében elő-, illetve végtörleszti. A 3 millió Ft hitelösszeget el nem érő lakossági jelzáloghitel igényléseknél az alábbi feltételek teljesülése esetén továbbra is érvényesíthetőek a kezdeti díj akciók:

  • Több jelzáloghitel együttes igénylése esetén, amennyiben a jelzálogkölcsönök külön-külön nem érik el a 3 millió Ft hitelösszeget, azonban együttesen elérik vagy meghaladják azt, vagy
  • Családi Otthonteremtési Kedvezménnyel együttesen igényelt jelzálogkölcsön esetén, függetlenül annak hitelösszegétől, vagy
  • A jelzáloghitel igénylést olyan Ügyfél nyújtja be, aki már rendelkezik a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt.-nél vagy a Takarék Jelzálogbank Nyrt.–nél élő, fel nem mondott lakossági jelzáloghitel szerződéssel.

3A Hirdetmény hatálya alatt érvényes BUBOR-ral számolva.

4A fenti THM-ek, meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mindhárom konstrukció (6 hónapos, az 5 éves és a 10 éves kamatváltoztatási gyakoriságú) esetén 5 millió forint hitelösszeg és 20 éves futamidő feltételezésével, 2018. november 01. napjától hatályos adatok alapján. A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a változó kamatozású hitelek kamatkockázatát.


5A jelzáloghitelek igényléséhez a fedezetül bevont ingatlanra vonatkozóan vagyonbiztosítás megkötése vagy megléte szükséges.

A(z) Rendelkezik megfelelő ingatlan fedezettel, és készpénzre van szüksége? az Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Igényeljen lakáshitelt a Takarék Kereskedelmi Banknál!

Minden együtt van az új otthonához

Vegye igénybe a Takarék Kereskedelmi Bank hiteleit, melyekkel egy helyen intézhet mindent, ami az új lakás építéséhez vagy új lakás vásárlásához szükség lehet

Akár 10 millió Ft CSOK támogatással!

Részletek