Nyomtatási nézet

Szeretné otthonából, kényelmesen intézni befektetési megbízásait?

A NetBrókerrel Ön gyorsan és biztonságosan intézheti befektetési megbízásait az interneten. A NetB@nkban elérhető szolgáltatás segítségével bármikor adhat befektetéssel kapcsolatos megbízást, illetve szinte azonnal hozzájuthat befektetési döntéseinek meghozatalához szükséges információkhoz.

Amennyiben rendelkezik bankunknál Befektetési Számlával és NetB@nk hozzáféréssel, kényelmesen, interneten keresztül végezheti értékpapír-műveleteit, valamint bármikor tájékozódhat portfoliója (pénz- és értékpapír állomány) aktuális állásáról. A NetBróker használatával nincs bankfiókhoz kötve, egyszerűen és gyorsan, akár otthonról intézheti befektetéseit - megbízásai közvetlenül bekerülnek a Bank kereskedési rendszerébe.

Az egyes tőzsdei és értékpapír információk (árfolyamok, diagramok, historikus adatok, napon belüli információk 15 perces késleltetéssel közvetlenül az alkalmazásban rendelkezésére állnak, segítve Önt  befektetési döntéseinek  meghozatalában.

A NetBróker jelenleg a bank által forgalmazott jelzáloglevelek, kötvények, befektetési jegyek, valamint a Budapesti Értéktőzsdén forgalmazott részvények adás-vételéhez nyújt megbízási felületet (tőzsdei megbízások esetében a papír alapú megbízásoknál kedvezőbb díjak mellett), valamint naprakészen nyomon követheti az értékpapír számláján történő mozgásokat. Mindezt a megszokott NetB@nk nyújtotta biztonság és kényelem mellett.

NetBróker szolgáltatásunkat igényelheti a NetB@nk Postaláda funkciója segítségével , a TeleBankon keresztül a +36 1 3344 344 telefonszámon, vagy személyesen az Önhöz legközelebb eső bankfiókunkban.

Megnézem a videót >>

A(z) Szeretné otthonából, kényelmesen intézni befektetési megbízásait? az FHB Bank Zrt. terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Igényeljen lakáshitelt a Takarék Kereskedelmi Banknál!

Minden együtt van az új otthonához

Vegye igénybe a Takarék Kereskedelmi Bank hiteleit, melyekkel egy helyen intézhet mindent, ami az új lakás építéséhez vagy új lakás vásárlásához szükség lehet

Akár 10 millió Ft CSOK támogatással!

Részletek