Untitled

FHB MasterCard bankkártyával nemcsak biztonságosabb a külföldi utazás, de nyáron a kártyás vásárlás mellett, akár a készpénzfelvétel is díjmentes lehet.1


Nézze meg többi szolgáltatásunkat is, mielőtt nyaralni indul!

Biztonságos nyaralás
Kártyafigyelés

Az FHB NetB@nkban betéti és hitelkártyákra egyaránt beállítható KártyaFigyelő Szolgáltatással nyomon követheti a kártyás készpénzfelvételeket, vásárlási tranzakciókat, a TranzakcióFigyelő Szolgáltatással pedig minden tranzakciójáról azonnal értesülhet.

Biztosítás

MasterCard Standard és Gold bankkártyájához külföldre szóló baleset-, betegség-, poggyász- és utazási biztosítás jár.2

Kössön utasbiztosítást családtagjainak is!.

Mielőtt elindulna  • Biztonsági okokból jelentse be, ha külföldön használja bankkártyáját!
  • Ellenőrizze bankszámlaegyenlegét!
  • Jegyezze fel az FHB TeleBank külföldről hívható, +36 1 334 4344-es számát!

Széfszolgáltatás

Nyaralás alatt vigyázunk értékeire: az FHB Széfszolgáltatás biztonságos megoldást nyújt értéktárgyai, értékpapírjai elhelyezésére. Ha 2017. szeptember 30. napjáig Széfet igényel az FHB Banknál, a Széfhez tartozó Ügyfélkártya és Széfkulcs díját teljes egészében elengedjük!3


Untitled

1Az akció 2017. június 01. napjától 2017. augusztus 31. napjáig tart. A Bank az akció időtartama alatt kezdeményezett, és bankszámlára terhelt készpénzfelvételi tranzakciós díjakat, a díj terhelését követő hónap utolsó munkanapjáig jóváírja az Ügyfél FHB Banknál vezetett – az érintett bankkártyához tartozó – bankszámláján, amennyiben a Kártyabirtokos a tranzakció elvégzésének hónapjában legalább három alkalommal használja külföldön vásárlásra ugyanazon bankkártyáját. A bankkártyával külföldön végrehajtott vásárlási tranzakciók esetében a Bank a tranzakció elvégzésének időpontját veszi figyelembe, nem a könyvelés dátumát. Az akció hitelkártyákra nem, kizárólag Maestro és MasterCard lakossági betéti kártyákra vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, az akcióra vonatkozó részletes információkat a Lakossági Bankszámlákhoz kapcsolódó Kedvezményprogramok Hirdetmény tartalmazza.

2A kártyához tartozó biztosítást az FHB Bank Zrt. közvetítésével az Allianz Hungária Biztosító Zrt. nyújtja.

3A tájékoztatás nem teljes körű, az akcióra vonatkozó részletes információkat az FHB Széfszolgáltatás Hirdetmény; a széfre vonatkozó egyéb feltételeket az FHB Széfszolgáltatás Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák.

 

Az FHB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.