Nyomtatási nézet

Takarék Extra Hitelkártya

Klasszikus dombornyomott MasterCard Érintő (PayPass) hitelkártya, melyhez vásárlásai után pénz-visszatérítés jár

Fizessen a Díjnet.hu weboldalon Takarék hitelkártyával és spóroljon többet1!

Próbálja ki az első évben díj- és költségmentesen!2

THM 32,97%

Kapja vissza befizetéseinek 10%-át, legfeljebb havi 4000 Ft erejéig!1

 

Pénz-visszatérítés mértéke1,3

MÁK és online szerencsejáték tranzakciók 0%


Bármely elfogadónál, a fizetett összegtől függetlenül

1%
Díjnet.hu webdoldalon történő befizetések után1 további 10%

 

 

A hitelkártya előnyei

  • Igényelhető hitelkeret: 100 000 Ft – 1 000 000Ft
  • Kamatmentességet akár 45 napig4
  • Társkártyát is igényelhet, az első évben díj- és költségmentesen!2
  • Széleskörűen elfogadott, internetes vásárlásra is alkalmas klasszikus dombornyomott Érintő (PayPass) hitelkártya.
  • Érdemes vásárlásai alkalmával hitelkártyáját használni, hiszen az adott hónapban történt vásárlásai összegének egy részét hónap végén még jóvá is írjuk kártyáján!3

A hitelkártyához kapcsolódó szolgáltatásaink

  • Külföldi utasbiztosítás: A kártyához külföldre szóló baleset- betegség-, poggyász és utazási biztosítás kapcsolódik, amelynek díját az éves kártyadíj tartalmazza.
  • Díjmentes SMS szolgáltatás: Figyelmeztető üzenetet küldünk a minimum fizetendő összegről és visszafizetési határidőről.5
  • TeleBank Szolgáltatás: Telefonon módosíthatja a kártyához tartozó limiteket, SMS Kártyafigyelő Szolgáltatást igényelhet, a kártyával végrehajtott tranzakciókról kaphat információt.

Reprezentatív példa

Devizanem: HUF; Hitelkeret összege: 375 000 Ft; Éves hitelkamat mértéke: 26,68%; Kamatozás típusa: változó; Hitel futamideje: 1 év; Hitel teljes díja: 92 222 Ft; Fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 467 222 Ft. Havonta fizetendő összeg: tartozás 5%-a, minimum 2 713 Ft, Havi hitelkamat: 2,223% THM: 32,97%

1 Bank a Kedvezményprogramot 2018. november 01. napjától 2019. május 31-ig átvett igénylések alapján szerződött, és 2019. június 30. napjáig aktivált Takarék Extra hitelkártyákkal az aktiválást követő 2 naptári hónapban Díjneten lebonyolított kártyás vásárlási tranzakciók után  nyújtja.  
A Bank hitelszámlánként – a sztenderd 1% maximum havi 4000 Ft pénzvisszatérítésen túl - további 10%, de maximum  havi 4000 Ft pénz-visszatérítés biztosít. A visszatérítés minden hónap utolsó napján, az adott hónapban könyvelésre került vásárlási tranzakciók összege alapján jóváírásra kerül a kártyaszámlán, ezzel automatikusan csökkentve a visszafizetendő tartozást. A kedvezmény a fő- és társkártyával fizetett vásárlásokra egyaránt vonatkozik. További feltételekről  a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Lakossági Hitelkártya Hirdetményben tájékozódhat.

2 A kártya igénylését követő első évben a kártya éves díja 0 Ft, valamint a TeleBank szolgáltatás, csoportos beszedési megbízások, bel- és külföldön bonyolított vásárlási tranzakciók díja, valamint a havi zárlati díj is 0 Ft! A további, opcionális szolgáltatások igénybevétele díjköteles. Részletek, és feltételek az aktuális Lakossági Hitelkártya Hirdetményben. 2017. október 01. napjától befogadott igénylések esetén, amennyiben a hitelkártya szerződés a létrejöttét követő 12 hónapon belül felmondásra kerül,,a Bank felszámítja és a hitelkártya elszámolási számlán terheli a kedvezmény nélküli első éves kártyadíjat (Főkártya, és 2018. július 2-át követően befogadott Társkártya igénylés esetén 4 990 Ft, e dátumot megelőző Társkártya igénylés esetén a Hirdetmény szerint).

3 A visszatérítés minden hónap utolsó napján, az adott hónapban könyvelésre került vásárlási tranzakciók összege alapján jóváírásra kerül a kártyaszámlán, ezzel automatikusan csökkentve a visszafizetendő tartozást. A kedvezmény a fő- és társkártyával fizetett vásárlásokra egyaránt vonatkozik. A postai és bankfióki kártyaelfogadás készpénzfelvételi tranzakciónak minősül. 
Az 1%-os kedvezmény havonta hitelszámlánként legfeljebb 400.000 Ft összesített vásárlási összegig érvényesíthető kedvezmény. További feltételekről  a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Lakossági Hitelkártya Hirdetményben tájékozódhat.

4 A kamatmentesség kizárólag a vásárlási tranzakciók után elérhető, amennyiben fordulónapon fennálló teljes tartozását a fizetési határidőig visszafizeti.

5Az SMS Kártyafigyelő szolgáltatás igénybevétele díjköteles, melyről az aktuális Lakossági Hitelkártya Hirdetményben lehet tájékozódni.

A THM meghatározása a 2019. január 1. napján érvényes feltételek és hatályos jogszabályok figyelembevételével, 375 000 Ft összegű, teljes kihasználtságú hitelkeret és 1 éves futamidő feltétezésével történt.

A termék kondícióira, az akció feltételeire és a THM-re vonatkozó részletes információk a aktuális Lakossági Hitelkártya Hirdetményben, a Lakossági és Vállalati bankkártyák Általános Szerződései Feltételeiben, valamint a Bank Üzletszabályzatában találhatóak.

Kérjük, az igénylés előtt mérlegelje háztartása teherviselő képességét, és döntését körültekintően hozza meg! Ebben segítséget nyújthat a Magyar Nemzeti Bank által kiadott túlzott eladósodottság kockázatairól szóló tájékoztató.

 

A(z) Takarék Extra Hitelkártya az Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. terméke.

A(z) Takarék Extra Hitelkártya az Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek