Főoldal/
Magánszemélyek / Bankszámlák / Csoportos Beszedési Felhatalmazás
Nyomtatási nézet

Csoportos Beszedési Felhatalmazás

Szeretné, ha kényelmesebbé, biztonságosabbá és gyorsabbá tennénk a számlái befizetését? Igényelje Csoportos beszedési szolgáltatásunkat, ezzel megszabadulhat a csekkek befizetésének tortúrájától, a sorban állástól és a felesleges utazgatástól.

Mi a Csoportos beszedési megbízás?

A Csoportos beszedési megbízás egy olyan fizetési mód, amellyel az Ön egyszeri felhatalmazása, és a szolgáltató által a Bankhoz beküldött beszedési megbízás alapján, a bankszámlájáról – amennyiben annak egyenlege lehetővé teszi – automatikusan kiegyenlítésre kerül az Ön fizetési kötelezettsége.

Milyen szolgáltatók részére lehet felhatalmazást csoportos beszedési megbízás teljesítéséhez megadni?
A beszedő lehet bármilyen szolgáltatás nyújtója (pl. közműszolgáltató vállalat, biztosító, lízingcég, önkormányzat stb.).


Miért előnyös ez Önnek?
A Csoportos beszedés egy olyan kényelmi szolgáltatás, melynek segítségével Ön időt és fáradságot spórolhat meg: nem kell egy hónapban többször is postára járnia, hiszen a különböző szolgáltatások utáni fizetések teljesítése automatizált. Azonkívül, hogy Ön időt és fáradságot takarít meg a szolgáltatás igénybevételével, a megbízás költséghatékonyság szempontjából sem elhanyagolható, hiszen a többszöri postára járás és az ehhez kapcsolódó többszöri készpénzfelvétel jóval magasabb költséggel jár, mint ez az egyszerű megbízás.


Hogyan igényelhető?
Ahhoz, hogy igénybe vehesse szolgáltatásunkat, Önnek mindössze egy, a Takarék Kereskedelmi Banknál vezetett bankszámlára van szüksége, illetve felhatalmazást kell adnia az adott szolgáltató javára, hogy a Takarék Kereskedelmi Bank teljesíthesse a beszedő követelését, megfelelő fedezet rendelkezésre állása esetén. Amennyiben már rendelkezik Takarék Bankszámlával, a Felhatalmazás megadását megteheti bármely Takarék Kereskedelmi Bank bankfiókunkban személyesen, akár TeleBank vagy NetB@nk szolgáltatásainkon keresztül is.


Mennyi idő után lép életbe ez a szolgáltatás?
A szolgáltatók a felhatalmazás megadását követően általában egy hónapon belül rögzítik rendszerükben a megbízást, a beszedések ezt követően kezdődhetnek meg. Előfordulhat, hogy a felhatalmazás megadását követően a szolgáltató még az első hónapban csekken kéri a kötelezettség teljesítését, ebben az esetben még ezt kell befizetnie.


Mivel tud védekezni a téves összegű beszedés ellen?
A Csoportos beszedési megbízás megadásánál egy felső határt tud megadni, amin felül a szolgáltató magasabb összeget nem tud beszedni az Ön számlájáról.

Segítünk önnek a megbízás megadásában!

Rövid filmünkből megtudhatja, hogyan teheti kényelmesebbé, biztonságosabbá és gyorsabbá számlái befizetését Csoportos Beszedési Felhatalmazás segítségével. Kattintson ide a megtekintéshez!

Emellett, letöltheti bemutatónkat, ahol lépésről-lépésre bemutatjuk, hogyan állíthatja be néhány kattintással a NetB@nkban a megbízást.

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetmény, a Lakossági és pénzforgalmi bankszámlák Általános Szerződési Feltételei, valamint a Bank Pénzügyi Üzletági Üzletszabályzata tartalmazzák.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek

Értékbecslés

Nálunk hitelkérelem benyújtása nélkül is megtudhatja mennyit ér az ingatlana! Sőt, azt is megmondjuk, hogy mekkora összegű jelzáloghitelt vehetne fel az ingatlan fedezete mellett!

Részletek