Főoldal/
Magánszemélyek / Bankszámlák / Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla
Nyomtatási nézet

Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla

Fontosnak tartja a kedvezményes számlavezetést? Aktívan használná bankkártyáját és szívesen élne az elektronikus csatornák nyújtotta lehetőségekkel? Utaltassa hozzánk jövedelmét és válassza a Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla.

Amennyiben aktívan használja számláját, de emellett kedvező díjú bankszámlát keres, akkor Önnek kínáljuk a Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámlát

FHB Aktiv Bankszámla

A Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla díjmentes szolgáltatásai:

  • Bankkártyás vásárlás belföldön és külföldön egyaránt
  • TeleBank és NetB@nk szolgáltatásokhoz való hozzáférés
  • Csoportos beszedési megbízás teljesítése

További szolgáltatások:

  • Kedvezményes számlavezetésben részesül az Ügyfél, amennyiben az adott hónapban a megfigyelési időszak alatt a bankszámlára összesen legalább 90.000 Ft-os külső-jóváírás érkezik 2 – akár több részletben is –, és minimum 5 db, összesen minimum 50 000 Ft értékű terheléses tranzakciót3 hajt végre, valamint a bankszámlához e-számlakivonat igénylése történik.1
  • Váratlan helyzetekre Takarék Folyószámlahitelt igényelhet (a folyószámlahitel igénybevételéhez Takarék lakossági bankszámla szükséges), THM: 24,21%4.
  • Megtakarításait elhelyezheti lekötött betétben, vagy a számlához havidíjmentesen nyitható, sávos kamatozású Takarék Trezor Megtakarítási Betétszámlán, így még magasabb kamathoz juthat.
  • Vásároljon Takarék Nyereménybetétet akár 10.000 Ft értékben, hogy havonta 100.000 Ft értékű Notebook.hu ajándékkártyát, Suzuki Address 110 típusú robogót, vagy Suzuki Vitara GL 1,6 típusú gépjárművet nyerhessen.


Azt gondolja, hogy a bankváltás sok fejfájást okoz?


A bankváltás nálunk nem csak előnyös, hanem kényelmes is! A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. az Ön igénye esetén felveszi a kapcsolatot az Ön régi (jelenlegi) bankjával, és elintézi /kezdeményezi a forint bankszámlához kapcsolódó  rendszeres átutalási megbízások és csoportos beszedési megbízások  áthelyezését, sőt, akár a számlamegszüntetést is!

Tudjon meg többet a bankváltás előnyeiről >>

A Banknál erre a számlacsomagra vonatkozóan lakossági bankszámlaszerződést bármely 18. életévét betöltött rezidens vagy nem rezidens természetes személy köthet. A bankszámlával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

1 A kedvezményes számlavezetés feltétele a bankszámlára összesen legalább havi 90 000 Ft-os külső-jóváírás érkeztetése  akár több részletben is, és minimum 5 db, összesen minimum 50 000 Ft értékű tranzakció végzése havonta, valamint a bankszámlához e-számlakivonat igénylése. A feltételek nem teljesítése esetén a havi számlavezetési díj e-számlakivonattal 1 500 Ft, postai úton kiküldött számlakivonattal 1 700 Ft, mely 2018. május 31. napjáig akciósan 1 500 Ft. A feltételek teljesítése esetén a havi számlavezetési díj e-számlakivonattal 200 Ft, postai úton kiküldött számlakivonattal 400 Ft, mely 2018. május 31. napjáig akciósan 200 Ft.

2 Külső jóváírás: a bankszámlára érkező átutalási tranzakciók. A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt., a Takarék Jelzálogbank Nyrt., a Takarék Ingatlan Zrt, valamint a Takarék Lízing Zrt. hitelezésével és időskori életjáradék termékével kapcsolatos számlára érkező jóváírásokat, saját számlák közötti átvezetéseket, – ideértve a 2011. április 1. előtt a jogelődnél (Allianz Bank Zrt.) nyitott bankszámlákról indított saját számlás átvezetésből származó jóváírásokat - lakossági betét lejáratából, betét feltörésből, illetve betéti kamat jóváírásából származó jóváírásokat nem tekintjük külső jóváírásnak.

3 A havi terhelésvizsgálatnál a tárgyhónap első napjától a tárgyhónap utolsó napjáig terjedő időszakban a Bankszámlán az Ügyfél által megadott megbízások kerülnek figyelembe vételre. (vagyis a terhelésvizsgálatnál elfogadott megbízások: eseti és rendszeres átutalások, csoportos beszedési megbízások, bankkártyás vásárlások). Kártyás vásárlás esetén a Bankszámlához kapcsolt bankkártyával történt sikeres tárgyhavi vásárlások összesen összege kerül figyelembe vételre a vásárlás időpontja alapján.) A terhelési feltételek vizsgálatára első alkalommal 2018. június hónapban kerül sor.

4 A 2018. január 15. napján hatályos Takarék Folyószámlahitel Hirdetmény szerinti THM: 24,21%.

5 Az adóminősítés eredményétől függően

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata és a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.huoldalon találhatóak.

A(z) Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla az Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek

Értékbecslés

Nálunk hitelkérelem benyújtása nélkül is megtudhatja mennyit ér az ingatlana! Sőt, azt is megmondjuk, hogy mekkora összegű jelzáloghitelt vehetne fel az ingatlan fedezete mellett!

Részletek