Főoldal/
Magánszemélyek / Bankszámlák / Takarék Lakossági Bankszámla+
Nyomtatási nézet

Takarék Lakossági Bankszámla+

 

A Takarék Lakossági Bankszámla+ – egy teljes értékű, kedvező havidíjért elérhető bankszámla, amellyel, az FHB Jelzálogbank Nyrt.-nél és a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt.-nél felvett hiteleit törlesztheti, valamint betétet köthet le

A Takarék Lakossági Bankszámla+ 0-Ft-os díjú szolgáltatásai:

  • Bankkártyás vásárlás belföldön és külföldön egyaránt
  • TeleBank és NetB@nk szolgáltatásokhoz való hozzáférés
  • Csoportos beszedési megbízás teljesítése

További szolgáltatások:

  • Az egész világon - a MasterCard kártyatársaság logójával ellátott helyeken - biztonságosan vásárolhat és pénzt vehet fel bankkártyájával, az SMS szolgáltatásnak köszönhetően.
  • Megtakarításait elhelyezheti lekötött betétben, vagy a számlához havidíjmentesen nyitható, sávos kamatozású Takarék Trezor Megtakarítási Betétszámlán, így magasabb látra szóló kamathoz juthat.
  • Vásároljon Takarék Nyereménybetétet akár 10.000 Ft értékben, hogy havonta 100.000 Ft értékű Notebook.hu ajándékkártyát, Suzuki Address 110 típusú robogót, vagy Suzuki Vitara GL 1,6 típusú gépjárművet nyerhessen.
  • Váratlan helyzetekre Takarék Folyószámlahitelt igényelhet (a folyószámlahitel igénybevételéhez Takarék lakossági bankszámla szükséges) THM: 24,21%*.
  • Ha a bankszámlájára utaltatja munkabérét, vagy nyugdíját, (továbbiakban együtt fizetés) úgy (3 havi rendszeres jövedelem átutalás esetén) a hitelkeret akár fizetésének háromszorosa is lehet.**

A Banknál lakossági bankszámlaszerződést bármely 18. életévét betöltött rezidens vagy nem rezidens természetes személy köthet. A bankszámlával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos Lakossági Banskzámla Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.


Azt gondolja, hogy a bankváltás sok fejfájást okoz?


A bankváltás nálunk nem csak előnyös, hanem kényelmes is! A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. az Ön igénye esetén felveszi a kapcsolatot az Ön régi (jelenlegi) bankjával, és elintézi /kezdeményezi a forint bankszámlához kapcsolódó  rendszeres átutalási megbízások és csoportos beszedési megbízások  áthelyezését, sőt, akár a számlamegszüntetést is!

Tudjon meg többet a bankváltás előnyeiről >>

*A 2018. január 15. napján hatályos Takarék Folyószámlahitel Hirdetmény szerinti THM: 24,21%.

**Az adósminősítés eredményétől függően

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata és a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

A(z) Takarék Lakossági Bankszámla+ az Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek

Értékbecslés

Nálunk hitelkérelem benyújtása nélkül is megtudhatja mennyit ér az ingatlana! Sőt, azt is megmondjuk, hogy mekkora összegű jelzáloghitelt vehetne fel az ingatlan fedezete mellett!

Részletek