Főoldal/
Magánszemélyek / Bankszámlák / Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla
Nyomtatási nézet

Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla

Nincs még az osztálynak Bankszámlája? Fontos, hogy biztonságosan és rugalmasan tudják gyűjteni az osztálypénzt?

A Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla 2018. december 31-ig díjmentes számlavezetési díjjal1, valamint akár díjmentes2 – érintő funkcióval ellátott – Maestro Bankkártyával igényelhető.

A Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla díjmentes szolgáltatásai:

  • Számlanyitási és számlavezetési díj1
  • Bankkártyás vásárlás belföldön és külföldön egyaránt
  • Érintő funkcióval ellátott Maestro betéti kártya első éves díja2
  • TeleBank és  NetB@nk szolgáltatásokhoz való hozzáférés

További szolgáltatások:

  • Kedvező díjazású eseti és rendszeres belföldi forint átutalás, amennyiben azokat NetB@nk szolgáltatásunkon keresztül nyújtja be.
  • A Díjcsökkentő Családi Kedvezményprogramba bevont lakossági forint bankszámlák esetén a mindenkori, a bankszámla számlacsomagja szerinti havi számlavezetési díjából 50% kedvezmény jár. (tudjon meg többet a Díjcsökkentő Családi Csomagról).
  • Kedvező készpénzfelvételi lehetőség ATM-ből.
  • SMS szolgáltatás (KártyaFigyelő, EgyenlegFigyelő, TranzakcióFigyelő)

Azt gondolja, hogy a bankváltás sok fejfájást okoz?

A bankváltás nálunk nem csak előnyös, hanem kényelmes is!

A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. a Megbízása esetén felveszi a kapcsolatot az Ön régi (jelenlegi) bankjával, és elintézi /kezdeményezi a forint bankszámlához kapcsolódó rendszeres átutalási megbízások áthelyezését, sőt, akár a számlamegszüntetést is!

Az Alapszámlához opcionálisan igényelhető szolgáltatások igénybevétele esetén az igénybe vett szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos vonatkozó Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

Tudjon meg többet a bankváltás előnyeiről >>

A Banknál erre a számlacsomagra vonatkozóan lakossági bankszámlaszerződést bármely 18. életévét betöltött, cselekvőképes rezidens vagy nem rezidens természetes személy köthet, aki adott megbízói közösség (vagyis Általános Iskolai, Szakiskolai, Szakközépiskolai és Gimnáziumi osztályok/szakkörök) megtakarítási kezelésére jogosult. A bankszámla megnyitásának feltétele a számlanyitással egyidejűleg az Osztályképviselői Nyilatkozat benyújtása is. A bankszámlával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos Lakossági Hirdetményeiben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

1A 2018. december 31. napjáig tartó akció keretében a megnyitott Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla havi számlavezetési díja nem kerül felszámításra függetlenül attól, hogy a számlavezetési díjkedvezmény feltétele teljesítésre került-e. Az akció lezárását követően  Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla havi számlavezetési díja csak abban az esetben nem kerül felszámításra, ha az Osztályképviselő a Számlakedvezményhez kapcsolódó Nyilatkozatok benyújtásával igazolni tudja, hogy a Takarék Kereskedelmi Banknál legalább - az adott osztályba/szakkörbe járó - 3 diák rendelkezik a Takarék Kereskedelmi Banknál, a 14-24 év közötti Ügyfelek részére vezetett Takarék Hello Bankszámlával. A Nyilatkozat kitöltése és annak leadása nem szükséges a számlanyitással egyidejűleg. A feltétel teljesülését a Bank havonta ellenőrzi, és amennyiben 3 fő alá csökken a Takarék Hello Bankszámlával rendelkező diákok száma, úgy a Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla számlavezetési díja (ismételten) felszámításra kerül.

2 Díjmentes a Bankkártya éves díja, ha a Bankkártya-szerződés megkötésének időpontjától számított 2 hónapon belül (60 nap türelmi időszak) a Bankkártyához tartozó bankszámla terhére minimum 1 db sikeres, minimum 1.000 Ft értékű bankkártyás vásárlás történik. Feltétel teljesítés hiányában a kártya éves díja Maestro Érintő Bankkártya esetén 1.024 Ft, melynek utólagos terhelése a Bankszámlán legkésőbb a türelmi időszak lejártát követő második munkanapon történik.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla Hirdetmény, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata és a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

A(z) Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla az Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek

Értékbecslés

Nálunk hitelkérelem benyújtása nélkül is megtudhatja mennyit ér az ingatlana! Sőt, azt is megmondjuk, hogy mekkora összegű jelzáloghitelt vehetne fel az ingatlan fedezete mellett!

Részletek