Nyomtatási nézet

FHB NetB@nk DEMO

Az FHB NetB@nk DEMO felületén kipróbálhatja internetes banki szoftverünket, amely funkcionalitásában megegyezik az FHB NetB@nk felületével, így ugyanazt láthatja, mintha a valós rendszerben bankolna.

A teljesen ingyenesen használható DEMO felületen nem indítható valódi pénzmozgás, nem rögzíthető tranzakció! (Az FHB NetB@nk DEMO felületén megjelenített adatok nem valós adatok.)

Más DEMO rendszerektől jelentősen eltérő módon az FHB NetB@nk DEMOban nem bemutatót vagy prezentációt kell végignéznie, hanem a valódi rendszernek megfelelően tudja használni az alkalmazást. Kedvének, érdeklődésének és pénzügyi szokásainak megfelelően ismerheti meg az on-line bankolást. Többek között kipróbálhatja, hogy milyen módon lehet tranzakciót indítani, számlatörténetet és számlakivonatot lekérni, betétet lekötni. A használat során a tranzakció indításakor - a valódi rendszerhez hasonlóan - Azonosítót (egyedi aláírási jelszót) kér, de a NetB@nk DEMOban tetszőleges karakterek adhatók meg.
Reméljük, ezzel hasznos segítséget tudunk nyújtani, hogy az FHB NetB@nk használatát érthetőbbé, könnyebbé tegyük!

Az FHB NetB@nk DEMO on-line szolgáltatást az FHB Bank Zrt. nyújtja.

Próbálja ki az internetes bankolás előnyeit, ismerje meg banki alkalmazásunkat!

Az FHB NetB@nk szolgáltatását igényelheti FHB TeleBankon keresztül a 06 40 344 344-es telefonszámon, vagy bármelyik bankfiókunkban személyesen.

 

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások

A Gazdasági Versenyhivatal, a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által készített lakossági tájékoztató kiadvány

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek