Főoldal/
Magánszemélyek / E-Szolgáltatások / Netb@nk / Autópályamatrica-vásárlás
Nyomtatási nézet

Autópályamatrica-vásárlás

Ismerkedjen meg új Netb@nk szolgáltatásunkkal! Otthonról néhány klikkeléssel vásárolhat  érvényes autópálya-matricát.

Az Autópályamatrica-vásárlás minden Netb@nkkal rendelkező ügyfelünknek rendelkézésére áll.

Néhány kattintással vásárolhat Magyarország díjköteles autópályáira érvényes autópálya-matricát.

Netb@nkban vásárolható autópálya-matrica kategóriák


heti havi éves
B2 A 3,5 tonnát meghaladó megengedett legnagyobb össztömegű autóbuszok és lakóautók bármilyen vontatmánnyal is. Érvényes a vásárló által megjelölt kezdő napra és további kilenc napra (összesen 10 egymást követő napra). A 3,5 tonnát meghaladó megengedett legnagyobb össztömegű autóbuszok és lakóautók bármilyen vontatmánnyal is. Érvényes a vásárló által megjelölt kezdőnaptól a következő hónap ugyanazon napja 24. órájáig. Ha nincs ilyen nap, akkor a hónap utolsó napjának 24. órájáig.
A 3,5 tonnát meghaladó megengedett legnagyobb össztömegű autóbuszok és lakóautók. Érvényes a vásárlás napjától a következő év január 31. napjának végéig.
D1 motoros Motorkerékpár kategória, kizárólag 10 napos (heti) változatban. Havi és éves igény esetén D1 személyautó kategóriát válassza! Érvényes a vásárló által megjelölt kezdő napra és további kilenc napra (összesen 10 egymást követő napra). csak heti változatban vásárolható csak heti változatban vásárolható
D1 Motorkerékpár, valamint a legfeljebb 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű gépjármű és mindezek bármilyen vontatmánnyal is. Érvényes a vásárló által megjelölt kezdő napra és további kilenc napra (összesen 10 egymást követő napra). Motorkerékpár, valamint a legfeljebb 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű gépjármű és mindezek bármilyen vontatmánnyal is. Érvényes a vásárló által megjelölt kezdőnaptól a következő hónap ugyanazon napja 24. órájáig. Ha nincs ilyen nap, akkor a hónap utolsó napjának 24. órájáig. Motorkerékpár, valamint a legfeljebb 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű - a személygépkocsi vezetőjét is ideértve legfeljebb 7 személy szállítására alkalmas - személygépkocsi és annak vontatmánya. Érvényes a vásárlás napjától a következő év január 31. napjának végéig.
D2 Hétnél több személy szállításra alkalmas személygépkocsi, valamint a legfeljebb 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű tehergépkocsi és lakóautó. Érvényes a vásárló által megjelölt kezdő napra és további kilenc napra (összesen 10 egymást követő napra). Hétnél több személy szállításra alkalmas személygépkocsi, valamint a legfeljebb 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű tehergépkocsi és lakóautó. Érvényes a vásárló által megjelölt kezdőnaptól a következő hónap ugyanazon napja 24. órájáig. Ha nincs ilyen nap, akkor a hónap utolsó napjának 24. órájáig. Hétnél több személy szállításra alkalmas személygépkocsi, valamint a legfeljebb 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű tehergépkocsi és lakóautó. Érvényes a vásárlás napjától a tárgyévet követő év január 31. napjának 24. órájáig.
U D2 és B2 díjkategóriába tartozó járművek vontatmánya. Érvényes a vásárló által megjelölt kezdő napra és további kilenc napra (összesen 10 egymást követő napra). D2 és B2 díjkategóriába tartozó járművek vontatmánya. Érvényes a vásárló által megjelölt kezdőnaptól a következő hónap ugyanazon napja 24. órájáig. Ha nincs ilyen nap, akkor a hónap utolsó napjának 24. órájáig. D2 és B2 díjkategóriába tartozó járművek vontatmánya. Érvényes a vásárlás napjától a tárgyévet követő év január 31. napjának 24. órájáig.
D1 megyei csak éves változatban vásárolható csak éves változatban vásárolható Motorkerékpár, valamint a legfeljebb 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű - a személygépkocsi vezetőjét is ideértve legfeljebb 7 személy szállítására alkalmas - személygépkocsi és annak vontatmánya. Érvényes a vásárlás napjától a tárgyévet követő év január 31. napjának 24. órájáig a kiválasztott megyére.
D2 megyei csak éves változatban vásárolható csak éves változatban vásárolható Hétnél több személy szállításra alkalmas személygépkocsi, valamint a legfeljebb 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű tehergépkocsi és lakóautó. Érvényes a vásárlás napjától a tárgyévet követő év január 31. napjának 24. órájáig a kiválasztott megyére.
B2 megyei csak éves változatban vásárolható csak éves változatban vásárolható Autóbuszok. Érvényes a vásárlás napjától a tárgyévet követő év január 31. napjának 24. órájáig a kiválasztott megyére.
U megyei csak éves változatban vásárolható csak éves változatban vásárolható D2 és B2 díjkategóriába tartozó járművek vontatmánya. Érvényes a vásárlás napjától a tárgyévet követő év január 31. napjának 24. órájáig a kiválasztott megyére.

 

Vásárlás menete     Megnézem a videót > >

Lépjen be Netb@nkjába, majd válassza ki az E- szolgáltatások menüpont alatt lévő autópályamatrica-vásárlás menüpontot.

  • Válassza ki számláját amire a vásárlását terheli
  • Válassza ki rendszáma felségjelét
  • Írja be a következő mezőbe rendszámát
  • Válassza ki a megvásárolni kívánt matrica típusát
  • Válassza ki az érvényességi időt, amely időponttól kívánja, hogy érvényes legyen a megvásárolni kívánt autópálya-matrica
  • Amennyiben ÁFÁ-s számlát kér a tranzakcióról, pipálja be az adott mezőt, és töltse ki adataival
  • Kattintson a tovább gombra, ezzel érvényesíti vásárlását

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Figyelmébe ajánljuk a Magyar Bankszövetség és a Magyar Nemzeti Bank honlapját is:

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek

Értékbecslés

Nálunk hitelkérelem benyújtása nélkül is megtudhatja mennyit ér az ingatlana! Sőt, azt is megmondjuk, hogy mekkora összegű jelzáloghitelt vehetne fel az ingatlan fedezete mellett!

Részletek