Fogalomtár

M

Megbízás nélküli ügyvitel

az Ügyfél és a Bank között fennálló bármely jogviszony, bármilyen módon történő megszűnése, megszüntetése esetében, a megszűnés, megszüntetés időpontja után  az Ügyfél érdekében a Bank kezelésében álló pénzügyi eszközök, fennálló szerződéses jogviszony nélküli, a Bank mindenkor hatályos Hirdetmény szerinti díj- és költség felszámítása ellenében történő nyilvántartása.

Megbízás végrehajtása az ügyfél javára

 

pénzügyi eszköz vételére vagy eladására vonatkozó megállapodás megkötésére irányuló tevékenység végzése az Ügyfél javára.

 

Megfelelési kérdőív

a Bank által nyújtott befektetési szolgáltatás esetén az Ügyfél által végrehajtani kívánt ügylet, valamint az annak tárgyát képző pénzügyi eszköz megfelelésének vizsgálata és értékelése, amely az Ügyfél befektetési szolgáltatásokkal, pénzügyi eszközökkel kapcsolatos ismereteire, tapasztalatára, iskolai végzettségére, valamint foglalkozására vonatkozó információkon alapul.

Minimum fizetendő összeg

 

Hitelkártya esetében: A Bank által meghatározott összeg, amelyet a Főkártyabirtokosnak a Fizetési határidőig, minden Elszámolási időszakot követően meg kell fizetnie.

 

MNB/Magyar Nemzeti Bank

A Magyar Nemzeti Bank Magyarország központi bankja és a pénzügyi közvetítőrendszer felügyeleti hatósága.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek