Untitled

Nevet váltott az FHB Bank
A Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt., az FHB Bankcsoport és a Szövetkezeti Hitelintézetek integrációs törekvései 2015 óta zajlanak. A szövetkezeti hitelintézeti integráció a magántulajdonban lévő szövetkezeti hitelintézetek együttműködése, amelyet annak érdekében hoztak létre, hogy az ügyfeleiknek, a betéteseiknek több és magasabb színvonalú szolgáltatást tudjanak nyújtani.

Az FHB Bank Zrt. 2015 óta a Takarék Csoport tagja. Az integrációs folyamat következő lépéseként az FHB Bank Zrt. neve 2018. április 16. napjától Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. lett. A Takarék Csoport törekvése, hogy a jövőben Takarékbank Zrt. és a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. egységesített termékportfóliójával álljon az Ön rendelkezésére, így kibővített termékportfólió nyújtotta előnyökkel, számos, akár egyedi igényt is kielégítő lehetőséget kínálhatunk ügyfeleinknek.

A névváltozás ügyfeleink jelenleg hatályban lévő szerződéseit nem érinti, Önnek tehát semmilyen teendője nincs a névváltozással összefüggésben. Szerződése/szerződései változatlan kondíciókkal és feltételekkel maradnak hatályban.