Hitelkiváltás? Mire ő végez, mi kiszámoljuk,hogy megéri-e.

Takarék Lakáshitelek.
Egy perc számolgatás a Takarék Lakáshitel-kalkulátorral,
és kiderül, hogy érdemes-e kiváltani a hitelét!

Tovább a kalkulátorhoz
Olvasson tovább!

Milyen előnyökkel jár?

Forint alapon,
árfolyamkockázat nélkül.
Értékbecslési díj visszatérítéssel egy ingatlan esetén a folyósítást követően1.
Folyósítási díj nélkül2.
Egyszerűsített
hitelkiváltási folyamattal.
Közjegyzői okirat díjainak átvállalásával3.

Válassza rugalmas, referencia hozamhoz kötött kamatozású Takarék Hatos Referencia Kölcsönünket hitelkiváltásra, ha a gazdasági viszonyokhoz igazodó megoldást keres!

A hitel kamata a 6 havi BUBOR-hoz mint referenciahozamhoz kötve változik, kamatfelára 5 éven belül állandó.
THM: 2,95%-7,09%4

A Takarék Ötös Fix Kölcsönünket vagy Takarék Tízes Fix Kölcsönünket hitelkiváltásra akkor ajánljuk, ha fontos Önnek a hosszú távon kiszámítható kamat.

A hitel kamata 5, illetve 10 éves kamatperióduson belül állandó.
THM: 4,14%-9,70%4

Tudjon meg többet a Takarék hitelkiváltó megoldásairól!

A kényelmesebb hitelügyintézés érdekében vegye igénybe a Takarék Kereskedelmi Bank Online Dosszié szolgáltatását.

Kérdése van?

Adja meg adatait, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Hiba
Kötelező mező!
Kötelező mező! Pl.: nev@email.hu
Kötelező mező! Pl.: +36 20 123 4567

Szerepel a negatív adóslistán?*

KHR nyilvántartás, korábbi nevén BAR lista.
Kötelező mező!

Adatkezelési tájékoztató

Hiteltermékeinkről, lakásvásárláshoz kapcsolódó szolgáltatásainkról további információkat és személyre szabott ajánlatot adatlapunk kitöltésével kaphat. Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

1Az értékbecslési díj visszatérítése egy ingatlanra vonatkozóan érvényes.

2A 2013. március 1-jétől visszavonásig, de legkésőbb 2018. december 31-ig átvett, és legkésőbb 2019. március 31-ig szerződött jelzáloghitelek esetén a Bank nem számolja fel a folyósítási díj 100%-át, ha az igényelt hitelösszeg meghaladja a 3 millió Ft-ot* és az Ügyfél a Takarék Hiteláttekintő szolgáltatását igénybe veszi (a Hiteláttekintővel kapcsolatos részletekről a Bank honlapján, illetve a Bank Lakossági Bankszámlákra vonatkozó Hirdetményében tájékozódhat). A Bank fel nem számított folyósítási díj utólagos megtérítését előírhatja az Ügyfél számára, amennyiben az Ügyfél a hitelét a futamidő első 3 évében elő-, illetve végtörleszti.

3A 2014. szeptember 1-től visszavonásig, de legkésőbb 2018. december 31-ig átvett és legkésőbb 2019. március 31-ig szerződött ügyletek esetén a Bank átvállalja a közjegyzői okirat díját legfeljebb 50 000 Ft-ig abban az esetben, ha az igényelt hitelösszeg meghaladja a 3 millió Ft-ot* és az Ügyfél a Takarék Hiteláttekintő szolgáltatását igénybe veszi (a Hiteláttekintővel kapcsolatos részletekről a Bank honlapján, illetve a Bank Lakossági Bankszámlákra vonatkozó Hirdetményében tájékozódhat). A Bank a közjegyzői okirat átvállalt díjának utólagos megtérítését előírhatja az Ügyfél számára, amennyiben az Ügyfél a hitelét a futamidő első 3 évében elő-, illetve végtörleszti.
*A 3 millió Ft hitelösszeget el nem érő lakossági jelzáloghitel igényléseknél az alábbi feltételek teljesülése esetén továbbra is érvényesíthetőek a kezdeti díj akciók:

  • Több jelzáloghitel együttes igénylése esetén, amennyiben a jelzálogkölcsönök külön-külön nem érik el a 3 millió Ft hitelösszeget, azonban együttesen elérik vagy meghaladják azt, vagy
  • Családi Otthonteremtési Kedvezménnyel együttesen igényelt jelzálogkölcsön esetén, függetlenül annak hitelösszegétől, vagy
  • A jelzáloghitel igénylést olyan Ügyfél nyújtja be, aki már rendelkezik a Takarék Kereskedelmi Bank-nál vagy Takarék Jelzálogbank Nyrt. –nél élő, fel nem mondott lakossági jelzáloghitel szerződéssel.

4A THM-ek meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, 6 hónapos, 5 és 10 éves kamatváltoztatási gyakoriságú kölcsön esetén, 5 millió forint hitelösszeg és 20 éves futamidő feltételezésével, a 2018. szeptember 01. napjától érvényes kondíciók alapján. A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözni a változó kamatozású hitelek kamatkockázatát.

A Takarék Hatos Referencia Kölcsön lakáscélú hitelkiváltásra, Takarék Ötös Fix Kölcsön lakáscélú hitelkiváltásra és a Takarék Tízes Fix Kölcsön lakáscélú hitelkiváltásra konstrukciók keretében lehetővé válik jelenlegi meglévő, forintban vagy devizában nyilvántartott jelzálog alapú, lakáscélú kölcsönének kiváltása. Emellett egyéb hitelének, pl. személyi kölcsönének, autóhitelének kiváltására is lehetősége van.
Az ajánlat más banknál fennálló, lakáshitelt kiváltó, piaci kamatozású lakáshitelre vonatkozik.
A jelzáloghitelek igényléséhez a fedezetül bevont ingatlanra vonatkozóan vagyonbiztosítás megkötése vagy megléte szükséges. Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek. A Bank a bírálat jogát fenntartja. A tájékoztatás nem teljes körű, a termékek kondícióira és a THM-re vonatkozó részletes információkat a vonatkozó Lakossági Jelzáloghitel Hirdetmények, valamint az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Jelen tájékoztatóban szereplő fogalmak részletes leírása megtalálható a Takarék Kereskedelmi Bank honlapján a Fogalomtár menüpontban.