Nyomtatási nézet

Posta Személyi Kölcsön

Válassza a szabadon felhasználható, és hitelkiváltásra is igényelhető, forint alapú Posta Személyi Kölcsönt fix kamattal és törlesztőrészlettel a teljes futamidőre

Posta Személyi Kölcsön és Posta Személyi Kölcsön Hitelkiváltásra jövedelem átutalás nélkül

Miért érdemes?

Pozitív hitelbírálat esetén:

  • Hitelünk szabadon felhasználható, és hitelkiváltásra is igényelhető így Ön dönti el, milyen célra szeretné fordítani.
  • Rugalmas, az Ön lehetőségeinek megfelelően! 200 000 Ft és 1 000 000 Ft közötti hitelösszeg, illetve 2-7 év közötti futamidő közül is választhat.
  • Forint alapú hitelünk kiszámítható, hiszen a teljes futamidő alatt fix kamattal és törlesztőrészlettel1 veheti igénybe.
  • Ön döntheti el, hogy havonta mikor fizet! Személyre szabottan választhatja meg a havi törlesztés esedékességének napját, így azt az egyéb fizetési kötelezettségeihez igazíthatja.


Érdeklődik? Hívja a Posta Hitelvonalat a +36 1 322 3223-as telefonszámon!

Kapcsolódó kedvezmények:

A 2017. március 06. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2018 . december 31. napjáig befogadott Posta Személyi Kölcsön igénylés esetén a következő kedvezményeket veheti igénybe:

  • A futamidő végéig kamatkedvezményben .
  • Nem szükséges hozzá bankszámlát nyitnia, bankot váltania, vagy jövedelem átutalást vállalnia! Pénztári készpénzbefizetéssel vagy bármely banknál vezetett bankszámlájáról átutalással történhet a törlesztés. THM2: 23,90%
  • További kamatkedvezményt kaphat, amennyiben jövedelem átutalást vállal3 bármely Posta lakossági bankszámlájára. Ekkor a törlesztés is a Postán nyitott Bankszámla terhére történik. THM2:  21,90%


A 2017. március 06. napjától visszavonásig, de legkésőbb  2018. március 31. napjáig  befogadott igénylés esetén a fentieken túl a következő kedvezményeket veheti igénybe:

Extra akció5 feltételeinek teljesítése esetén 3 millió Ft-ig évi 9,99%-os, 3 millió Ft-ot elérő hitelösszeg esetén kiemelkedő évi 7,99%-os kamattal igényelheti a terméket5
Extra akció5 feltételei teljesítése esetén akár 5.000.000 Ft hitelösszeget is igényelhet.
THM2: 9,19%-11,42%

Reprezentatív példa:

Konstrukció

Posta Személyi Kölcsön és Posta Személyi Kölcsön Hitelkiváltásra jövedelem átutalás nélkül

Posta Személyi Kölcsön és Posta Személyi Kölcsön Hitelkiváltásra jövedelem átutalással

hitelösszeg (hitel teljes összeg):

500 000 Ft

futamidő:

3 év

hitelkamat:

20.49%

17,79%

hitelkamat típusa:

rögzített, a teljes futamidő alatt fix

folyósítás jutalék:

1% 5 000 Ft

1% 5 000 Ft
bankszámlavezetés díja:

Nem szükséges bankszámlát nyitni

249 Ft/hó
törlesztés beszedésének díja

0 Ft

54 Ft

havi törlesztőrészlet:

18 785 Ft

18 090 Ft

a hitel teljes díja:

181 287 Ft

167 176 Ft

visszafizetendő teljes összeg:

681 287 Ft

667 176 Ft
THM:

23,90%

21,90%


1
Az Ügyfél által választott törlesztési nap függvényében az első törlesztőrészlet magasabb lehet.

2 A THM (teljes hiteldíj mutató) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabály figyelembevételével,Posta Személyi Kölcsön jövedelemátutalás nélkül és jövedelemátutalással konstrukciók esetén 500 ezer forint hitelösszeg és 3 éves futamidő feltételezésével a 2018. július 02. napján érvényes kondíciók alapján történt. Posta Személyi Kölcsön jövedelemátutalás vállalása és Posta Személyi Kölcsön Hitelkiváltásra jövedelemátutalás vállalása melletti konstrukciók és Posta Személyi Kölcsön Extra akció/Posta Személyi Kölcsön Extra akció Hitelkiváltásra konstrukció esetén a THM meghatározása az alábbi járulékos szolgáltatások figyelembevételével történt: Posta Bankszámlához tartozó számlavezetési díj, törlesztés beszedésének díja. A THM mértéke a választott konstrukciótól függ.

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A részleteket a vonatkozó Posta Személyi Kölcsön Hirdetmény és a Posta Személyi Kölcsön Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák.

A Posta Személyi Kölcsön a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. szolgáltatása, melyet a Magyar Posta Zrt. mint többes kiemelt közvetítő értékesít. A Bank a bírálat jogát fenntartja.

Amennyiben a feltétel(ek) nem teljesül(nek), abban az esetben a következő esedékességi időponttól a kölcsön a futamidő végéig átárazásra kerül a jövedelemátutalás nélküli Posta Személyi Kölcsön konstrukció – szerződéskötéskori – kondícióira.

Posta Személyi Kölcsön és Posta Személyi Kölcsön Hitelkiváltásra jövedelem átutalás nélkül
A(z) Posta Személyi Kölcsön az Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. terméke.

Számoljon velünk!

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Igényeljen lakáshitelt a Takarék Kereskedelmi Banknál!

Minden együtt van az új otthonához

Vegye igénybe a Takarék Kereskedelmi Bank hiteleit, melyekkel egy helyen intézhet mindent, ami az új lakás építéséhez vagy új lakás vásárlásához szükség lehet

Akár 10 millió Ft CSOK támogatással!

Részletek

Kalkulátorok

Ellenőrizze egyszerűen jogosult-e a CSOK-ra!

Ellenőrizze egyszerűen, hogy jogosult-e kamattámogatott hitelre!