Nyomtatási nézet

Takarék Folyószámlahitel

A kocsinak annyi, de apa szerint nincs nagy baj!

A folyószámlahitel

  • „Számlatúllépési” lehetőség, hirtelen jelentkező, váratlan kiadásainak azonnali rendezésére.
  • Segítségével hó végi számláit is gond nélkül kifizetheti, legyen szó készpénzben való fizetésről, átutalásról, vagy csoportos beszedési megbízásról.
  • Rugalmas, mert bármikor, a nap 24 órájában hozzáférhet bankkártyájával, és Ön dönt a törlesztés ütemezéséről.
  • Rendszeres havi jövedelme összegének akár háromszorosát is igényelheti.
  • Kizárólag felhasznált hitelkerete után fizet hitelkamatot!

 

A mindennapok megoldása

A Bank által folyósított hitel összegét szabadon felhasználhatja. Akár egy összegben – akár részletekben. Fennálló tartozását rugalmasan és egyszerűen törlesztheti, mert a folyószámlahitelnek nincs kötelezően előírt havi törlesztőrészlete: Lakossági bankszámlájára érkező jóváírásai hitelkeretét automatikusan "csökkentik". A hitelkeret rulírozó, vagyis a befizetett összeget újból felveheti. Hitelkeretét évente felülvizsgáljuk, melynek eredményeként annak összege módosulhat.


Takarék Folyószámlahitel termékek


Takarék Extra Folyószámlahitel

Takarék Folyószámlahitel


Futamidő


1 év, mely automatikusan meghosszabbodhat

Igényelhető hitelösszeg

minimum: 1 000 000Ft
maximum: 10 000 000 Ft

minimum: 50 000Ft
maximum: 1 000 000 Ft

THM

21% (375 000 Ft)
18,50% (1 000 000 Ft)

25,88% (375 000 Ft)

Fedezet

Az Igénylés ( vagy Hirdetményben ) meghatározott típusú bankszámlára érkező, havi rendszeres munkabér jellegű jóváírás

Igénylés

Takarék Kereskedelmi Bank fiókjaiban
- TeleBank szolgáltatáson keresztül a +36 1 3344 344-es telefonszámon

Takarék Kereskedelmi Bank fiókjaiban
- TeleBank szolgáltatáson keresztül +36 1 33 44 344-es telefonszámon

Igénylés feltételei Takarék Bankszámlával rendelkezőknek

Takarék bankszámlájára legalább 6 hónapja, minimum havi
400 000,- Ft-ot
elérő rendszeres munkabér jellegű jóváírás érkezik.

Takarék Kereskedelmi Banknál vezetett lakossági bankszámlájara legalább 3 hónapja, minimum a mindenkori minimálbért elérő rendszeres munkabér jellegű jóváírás érkezik.

 

Ha a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt.-nél még nincs lakossági bankszámlája:

  • Takarék Folyószámlahitel igénylésekor:
  1. Ha a jövedelme nem a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt.-hez érkezik, számlavezető bankjának utolsó 3 havi, jövedelem jóváírást tartalmazó bankszámlakivonatát kell benyújtania igényléséhez. A pozitív bírálatot követően nem kell más tennie, mint a munkabér jellegű jövedelmének átutalását a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. -nél megnyitott lakossági bankszámlájára irányítania. A bírálatról Bankunk levélben értesíti Önt. Amennyiben a pozitív hitelbírálatról történő banki értesítés keltének napjától számított 45 napon belül megérkezik munkabér jellegű jövedelmének jóváírása Bankunknál megnyitott lakossági bankszámlájára, a jóváhagyott hitelkeretet rendelkezésére bocsátjuk.
  2. Lehetősége van a bankszámlanyitással egyidejűleg Takarék Folyószámlahitelt vagy Takarék Folyószámlahitelt igényelni, akár más banki számlakivonat benyújtása nélkül is. Amennyiben az igénylés jóváhagyása a benyújtását követő 3 egymás utáni hónapban a Takarék Kereskedelmi Bankhoz érkező munkabér jellegű jóváírás feltételével történik, Önnek vállalnia kell, hogy a Hitelkeret igénylés benyújtását követően rendelkezik, hogy 6 hónapon belül, 3 egymást követő hónapban a Bank által jövedelem jóváírásként elfogadott típusú és összegű jóváírás érkezzen.
  • Takarék Extra Folyószámlahitel igénylése esetén a Banknál minimum 6 hónapja bankszámlával – és arra érkező havi nettó 400.000 Ft rendszeres munkabér jellegű jóváírással – kell rendelkezni.

 

A Takarék Folyószámlahitel THM meghatározása a 2018. augusztus 17. napjától hatályba lépő Hirdetmény szerinti kondíciók, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A termék kondícióira és a THM-re vonatkozó információkat a honlap részletes termékoldalai, valamint a vonatkozó Lakossági Folyószámlahitel Hirdetmények, a Lakossági és pénzforgalmi bankszámlák Általános Szerződési Feltételei és az Üzletszabályzat tartalmazzák. A Bank a bírálat jogát fenntartja.

1 A THM mértéke  Takarék Folyószámlahitelhez kapcsolódó Takarék bankszámla típusától függ.

A(z) Takarék Folyószámlahitel az Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. terméke.

Nyomtatás