Főoldal/
Magánszemélyek / Hitelek / Takarék Személyi Kölcsönök / Takarék Autóvásárlási Személyi Kölcsön
Nyomtatási nézet

Takarék Autóvásárlási Személyi Kölcsön

Saját autó vagy motorkerékpár az álma? Takarék Autóvásárlási Személyi Kölcsönnel gyorsan és egyszerűen megvalósíthatja!

THM: 17,13%

Mire vehető igénybe a Takarék Autóvásárlási Személyi Kölcsön?

Önnek jelen személyi kölcsönnel lehetősége van saját részre személygépjárművet, törzskönyvvel rendelkező motorkerékpárt vásárolni.

Miért érdemes a Takarék Autóvásárlási Személyi Kölcsönt igénybe vennie?

 • Az autót, motorkerékpárt nem kell fedezetként bevonni.
 • A vásárlást követően egyből az Ön tulajdonába kerül a személygépjármű vagy motorkerékpár.
 • Fix törlesztőrészlettel1 egyenletesen fizethető a felvett összeg.
 • 2017. július 24. napjától visszavonásig akár 4 munkaórán belül elbíráljuk igénylését a Hirdetmény szerinti igénylési feltételeknek megfelelő, hiánytalan dokumentáció fióki benyújtását követően.2 Amennyiben a Bank a vállalt elbírálási időt nem tartja be, a folyósítási jutalék nem kerül felszámításra.

Miért érdemes még a Takarék Autóvásárlási Személyi Kölcsönét választania?

 • Takarék Sztenderd Személyi Kölcsön jövedelem átutalás nélküli konstrukcióhoz képest kedvező kamattal igényelheti!
 • Nem szükséges jövedelmét a Banknál vezetett bankszámlára utalnia.

Ki igényelheti a kölcsönt?

A kölcsönt igényelheti a 21. életévét betöltött cselekvőképes, a Bank által meghatározott feltételeknek megfelelő, rezidens magyar és rezidens külföldi állampolgár. (Csak az alábbi országokból származó állampolgárok vehetnek részt az ügyletben: EGT tagállamok állampolgárai.). Amennyiben az Adós életkora a kölcsön lejáratakor meghaladja a 65. életévet, abban az esetben 21 évesnél idősebb és a kölcsön lejáratakor 65. életévét be nem töltött Adóstárs bevonása szükséges.

A kölcsönt kizárólag a megvásárolni kívánt autó, motorkerékpár leendő tulajdonosai igényelhetik.

A Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR) negatív információval szereplő Ügyfél nem hitelezhető.Egyéb feltételek:

 • A megvásárolni kívánt gépjármű vagy motorkerékpár a hitelkérelem befogadásakor maximum 10 éves lehet. A kölcsönösszeg folyósítását követően maximum 60 napon belül szükséges bemutatnia a törzskönyvet.
 • Magyarországon szerzett jövedelem, valamint magyarországi állandó lakcím vagy külföldi állampolgárok esetén tartózkodási engedély,
 • Minimum 6 hónapos, folyamatos, határozatlan idejű munkaviszony, ebből 3 hónap a jelenlegi munkahelyen.
 • Egyéni vállalkozók, társas vállalkozások tulajdonosai esetén minimum 2 éves folyamatos gazdasági tevékenység.
 • Egyedüli igénylés esetén minimum nettó 110.000 forint összegű havi rendszeres jövedelem, amennyiben Adóstárs is bevonásra kerül, abban az esetben az Adós/Adóstárs együttes havi nettó jövedelmének el kell érnie a 150.000 forintot.
 • Alkalmazottak esetén a jövedelemnek valamelyik, magyarországi hitelintézetnél vezetett lakossági bankszámlára kell érkeznie.
 • Legalább 3 hónapos lakossági forint bankszámlamúlt bármely hazai hitelintézetnél.
 • Saját névre és az állandó vagy bejelentett tartózkodási címre szóló vezetékes- vagy mobiltelefonos elérhetőség (lehet előfizetéses, feltöltőkártyás vagy céges).
 • Takarék Kereskedelmi Banknál vezetett bankszámla megléte és annak fenntartása a teljes futamidő alatt.

A kölcsön összege

A kölcsön összege – a konstrukció minimum - maximum korlátai között  – 700.000 Ft és 5.000.000 Ft között igényelhető, de maximum a megvásárolni kívánt gépjármű vagy motorkerékpár bruttó vételárának 75%-a. Tehát az igényléshez minimum 25% önerő szükséges. A kölcsön összege szabadon meghatározható a konstrukcióra jellemző minimum és maximum összeg között.

 

A kölcsön futamideje

A kölcsön futamideje minimum 24 hónap (2 év), maximum 84 hónap (7 év). A futamidőt minden esetben egész évben kell meghatározni.


A feltüntetett THM meghatározása a 2018. július 02. napján érvényes kondíciók alapján, 3 millió forint hitelösszeg, 5 éves futamidő feltételezésével történet. A THM mértéke a választott konstrukcióktól függ. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek és nem jelent egyoldalú kötelezettségvállalást a Bank részéről, a részletes információkat a Takarék Személyi Kölcsön Hirdetmény, a Takarék Személyi Kölcsön Általános Szerzőődési Feltételek és az Üzletszabályzat tartalmazzák. A Bank a bírálat jogát fenntartja.


1Az Ügyfél által választott törlesztési nap függvényében az első törlesztőrészlet magasabb lehet.

2A 4 munkaórán belüli bírálat kizárólag banki munkaidőn belül értendő, azaz hétfőtől csütörtökig 8:00-16:00, péntek: 8:00-14:00 óra között. Amennyiben az igénylés benyújtása adott munkanapon, a munkaidő lejáratát megelőző 4 órán belül történik, úgy a 4 órából (az adott fennmaradó időkeret a következő munkanap munkaidő kezdetétől) számítódik tovább. További részletes feltételekről az aktuális Személyi kölcsön Hirdetményben tájékozódhat.

Számoljon velünk!

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások

A Gazdasági Versenyhivatal, a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által készített lakossági tájékoztató kiadvány

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

 • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

 • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek