Főoldal/
Magánszemélyek / Hitelek / Takarék Személyi Kölcsönök / Takarék Fix Személyi Kölcsön
Nyomtatási nézet

Takarék Fix Személyi Kölcsön

Itt a lehetőség, hogy gondoskodjon egy álom megvalósításáról!

Kamat: évi 6,99%-tól1

Akár 1 havi törlesztőrészlet jóváírással!

THM: 8,06% - 19,51%

Miért válasszam a Takarék Fix Személyi Kölcsönt?

Szabadon felhasználható – Lakásfelújítás, bővülő család, váratlan kiadások? Ön dönti el, mire használja fel a kölcsön összegét.

Tervezhető – Változatlan kamat és törlesztőrészlet a teljes futamidő alatt2

Gyors - 2018. november 12. napjától visszavonásig akár 4 munkaórán belül elbíráljuk igénylését a Hirdetmény szerinti igénylési feltételeknek megfelelő, hiánytalan dokumentáció fióki benyújtását követően.3 Amennyiben a Hitelintézet a vállalt elbírálási időt nem tartja be, a folyósítási jutalék nem kerül felszámításra.


Felvehető kölcsönösszeg

200 000 – 5 000 000 Ft


Választható futamidő

24 – 84 hónap


Elérhető éves fix kamat

6,99% – 16,99%


THM

8,06-19,51%

Én is igényelhetem a kölcsönt?

Igen, ha Ön olyan, legalább 18 éves cselekvőképes, devizabelföldi/rezidens természetes személy, aki

 • Állandó magyarországi lakhellyel rendelkezik
 • Munkaszerződéssel rendelkezik (határozott, vagy határozattan idejű) vagy nyugdíjas.
 • Legalább minimálbért elérő igazolt nettó jövedelemmel rendelkezik (99.085 Ft).
 • Az igényléskor nem szerepel a KHR negatív adóslistáján.

*18 éves kortól 21 éves korig a Személyi Kölcsön igénylés feltétele az Adóstárs bevonása

Egyet vissza akció időtartama és feltételei:

A Hirdetmény hatálya alá tartozó (a kölcsönt folyósító) Hitelintézet által a 2019. április 1. és május 31. között átvett Takarék Fix Személyi Kölcsön igénylések esetén az alábbi feltételek teljesítése mellett, a teljes futamidő alatt megfizetésre kerülő kamatokra is tekintettel, egyhavi, - mivel a kölcsön első havi részlete az ügyfél által választott törlesztési nap függvényében egy hónapnál hosszabb időszaki kamatot is tartalmazhat - a második havi törlesztőrészlettel megegyező összegben kedvezményt ad az ügyleti kamatból, amelyet az Ügyfél (kölcsönt folyósító) Hitelintézetnél vezetett bankszámláján utólagosan ír jóvá, 2020. május 31. napjáig, amennyiben az alábbi feltételek mindegyike teljesül.

Jogosultsági feltételek és azok vizsgálata

Az akcióban való részvétel feltételei:

 • Az igényelt összeg teljes folyósítását követő 6 esedékesség tekintetében, a választott konstrukció feltételeinek teljesítése, valamint
 • Az igényelt összeg teljes folyósítását követő 6 esedékesség tekintetében, a törlesztőrészletek esedékesség napján történő teljes megfizetése.
 • 2020. május 31-ig nem történik elő- és/vagy végtörlesztés.

 

A Hitelintézet a feltételek teljesítésék / fennállásának vizsgálatát 2020. májusban végzi el, és amennyiben azok maradéktalanul teljesülnek, legkésőbb az adott hónap végéig az 1 havi törlesztőrészletnek megfelelő összeg jóváírásra kerül.

Mi kell ahhoz, hogy igényelhessem?

 • Utolsó 3 havi számlakivonat arról a fizetési számláról, amelyikre a munkabér érkezik.
 • Munkáltatói jövedelemigazolás (30 naptári napnál nem régebbi).
 • Nyugdíjas ügyfél esetén a nyugdíjszelvény vagy a nyugdíjjóváírást tartalmazó utolsó 3 havi számlakivonat.

Reprezentatív példa

Konstrukció: A Takarék Fix Személyi Kölcsön esetében a legkisebb és legmagasabb THM-et tüntettük fel. A konstrukción belül nyújtható eltérő nagyságú/ feltételű kölcsönök reprezentatív példáját a Hirdetmény tartalmazza.

Hitel teljes összege


3 000 000 Ft


3 000 000 Ft


Hitel futamideje


5 év


5 év


Hitelkamat


évi 6,99%1


évi 16,99%


Hitelkamat típusa


rögzített, teljes futamidő alatt fix


rögzített, teljes futamidő alatt fix


A teljes hiteldíj mutató (THM)


8,06%


19,51%


A havi törlesztő részlet összege


59 546 Ft


74 981 Ft


Visszafizetendő teljes összeg


3 625 572 Ft


4 554 444 Ft


A hitel teljes díja


625 572 Ft


1 554 444 Ft

 


1
A feltüntetett kamat elérésének feltétele legalább 3 000 000 Ft hitelösszeg és havi nettó 200.000 Ft összegű jövedelem átutalásának a vállalása és a Kölcsön teljes futamideje alatti fenntartása az ügyfél kölcsönt folyósító Hitelintézetnél vezetett bankszámláján.

2 Az ügyfél által választott törlesztési nap függvényében az első törlesztőrészlet magasabb lehet.

3 A 4 munkaórán belüli bírálat kizárólag banki munkaidőn belül értendő, azaz hétfőtől csütörtökig 8:00-16:00, péntek: 8:00-14:00 óra között. Amennyiben az igénylés benyújtása adott munkanapon, a munkaidő lejáratát megelőző 4 órán belül történik, úgy a 4 órából (az adott fennmaradó időkeret a következő munkanap munkaidő kezdetétől) számítódik tovább. További részletes feltételekről a Takarék Csoport aktuális Takarék Személyi Kölcsön Hirdetményében tájékozódhat.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A THM-ek meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a 2019. április 1. napjától hatályos kondíciók alapján. A feltételek változása esetén a THM módosulhat. A THM számítás során a Takarék Csoport Takarék Személyi Kölcsön Hirdetményének 4.3. pontjában (Egyet vissza akció) meghatározott jóváírás nem került figyelembe vételre.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a KHR-ben negatív adattartalommal szerepel, úgy a kölcsönigénylése elutasításra kerül. Javasoljuk, hogy az igénylésének benyújtása előtt éljen az ingyenes adatlekérés lehetőségével.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A Takarék Csoport személyi kölcsöneinek részletes feltételei megtalálhatóak a Takarék Csoport Pénzügyi Üzletszabályzatában, a Takarék Csoport Lakossági Hitelezési Általános Szerződési Feltételekben illetve a Takarék Csoport Takarék Személyi Kölcsön Hirdetményében, melyeket a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt bankfiókjaiban és a www.takarek.hu weblapon érhet el.

A Takarék Csoport személyi kölcsönei kizárólag a www.takarekcsoport.hu/maganszemelyek/fontos-tudnivalok weboldalon feltüntetett Takarék Csoport-tagok értékesítési hálózatában érhetőek el. A Takarék Csoport Hitelintézetei a bírálat jogát fenntartják.

Számoljon velünk!

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások

A Gazdasági Versenyhivatal, a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által készített lakossági tájékoztató kiadvány

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

 • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

 • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek