Untitled

Fektesse be pénzét online
2019. március 01. és 2019. április 30. közötti időszakban Electra Internet Banking értékpapír modul szolgáltatásra szerződő ügyfelek számára - a feltételek teljesítése esetén - 2019. szeptember 30-ig díjmentes számlavezetést1 biztosítunk új/meglévő Normál Értékpapírszámlájára/ Tartós Befektetési Értékpapírszámlájára vonatkozóan.

  Az akcióban az alábbi feltételek együttes teljesülése esetén tud részt venni:

 • új Electra Internet Banking értékpapír modul szolgáltatási szerződés megkötése a Takarékbank Zrt.-vel 2019. március 01. és 2019. április 30. között
 • Ön még nem rendelkezett a Takarékbank Zrt.-nél vezetett Electra Internet Banking értékpapír modul szolgáltatási szerződéssel, illetve nem szüntette meg a korábban kötött Electra Internet Banking értékpapír modul szolgáltatási szerződést 2019. február 20.-a után
 • az Electra Internet Banking rendszeren keresztül legalább 2.000.000,- (kétmillió) forint értékben (piaci értéken) MPT Ingatlan Alap „A” sorozat és/vagy MPT Harmónia Vegyes Alap vásárlására ad vételi megbízást a szerződés megkötése hónapjának utolsó munkanapjáig, és
 • a megvásárolt állományból legalább 2.000.000,- (kétmillió) forint értékű állomány megtartásra kerül az értékpapír- és ügyfélszámlán, valamint Electra Internet Banking értékpapír modul szerződést az ügyfél nem mondja fel a díjmentes számlavezetési időszak végéig, azaz 2019. szeptember 30-ig.

A kampányban részt vevő befektetési alapokra vonatkozó főbb kockázatai:

 • Magyar Posta Takarék Ingatlan Alap „A” sorozat3:
  • Gazdasági, Politikai Kockázat
  • Befektetési eszközök likviditási kockázata
  • Partnerkockázat
  • Inflációs, kamatszint kockázat
  • Ingatlanbefektetésekkel kapcsolatos piaci és működési kockázat
 • Magyar Posta Takarék Harmónia Vegyes Alap3:
  • Kibocsátói
  • Likviditási
  • Partnerkockázat
  • Letétkezelő
  • Származtatott termékekből eredő

A kockázatokról a www.takarekinvest.hu weboldalon tájékozódhat a Takarék Befektetési Alapok menüpontban.

Az Elektra Internet Banking szolgáltatással kapcsolatosan részleteket ITT talál.

FELKELTETTÜK AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT?
Keresse fel bármelyik fiókunkat, ahol tanácsadóink készséggel állnak a rendelkezésére!

Ez a dokumentum a Takarékbank Zrt. befektetési szolgáltatásait népszerűsítő kereskedelmi kommunikáció.

 

1A díjmentesség feltételeit a Bank automatikusan ellenőrizi és állítja be. A feltételek fennállásának megszűnésétől kezdve a Bank hatályos Díjtételek jegyzékében szereplő értékpapírszámla vezetési és ügyfélszámla vezetési díjakat számítja fel.

 

2Az állományi feltétel teljesítése a befektetési jegy vételi és visszaváltási tranzakciók árfolyamértékének különbsége alapján kerül meghatározásra, tehát ezáltal lehetővé tesszük Ügyfeleink számára a tartási időszak alatt a befektetési jegyek cseréjét a meghatározott termékkörön belül.

 

3A Befektetési Alapok kockázatairól részletes tájékoztatást a Kiemelt Befektetői Információkból kaphat, amely elérhető a Diófa Alapkezelő Zrt. internetes oldalán (www.diofaalapkezelo.hu).

 

A fenti információk tájékoztató jellegűek, a tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, befektetési- vagy adótanácsadásnak, célja kizárólag a figyelem felkeltése.

 

Kérjük, hogy befektetési döntése meghozatala előtt figyelmesen olvassa át a kapcsolódó dokumentumokat. Az említett Alapok befektetési politikájáról, forgalmazási költségeiről, a befektetés lehetséges kockázatairól, illetve az Alapok időszaki hozamairól, az Alapokat érintő fontosabb piaci eseményekről részletesen tájékozódhat a http://www.takarekinvest.hu/takarekinvest/hu/termekek_es_szolgaltatasok/alapok.html honlapon, az Alapok forgalmazási helyein, illetve a Diófa Alapkezelő Zrt. internetes oldalán (http://www.diofaalapkezelo.hu) megtalálható hivatalos tájékoztatókból, az Alapok Tájékoztató és Kezelési Szabályzatából, a Kiemelt Befektetői Információkból és a havi portfólió jelentésekből.

 

Felhívjuk a Befektetők figyelmét, hogy az Alapok múltbeli hozamai nem jelentenek garanciát az Alapok jövőbeni teljesítményére nézve, azokból nem lehet a jövőbeni hozamra, annak változására, illetve az Alapok teljesítményére vonatkozó megbízható következtetéseket levonni. .