Főoldal/
Magánszemélyek / Megtakarítások / Betét / Dollár Betétek / Takarék Pénzhozó Dollár Betét
Nyomtatási nézet

Takarék Pénzhozó Dollár Betét

Növelje legalább 1 000 dollárral 2018. máricus 01. napján fennálló dollár összes megtakarítási állományát1, és használja ki Takarék Pénzhozó Dollár Betét akciónkat!

Devizanem

Dollár

Futamidő

3/6/12 hónap

Elérhető kamat2

  • 3 hónapra: évi 1,00% (EBKM 1,00%)
  • 6 hónapra: évi 0,75% (EBKM 0,75%)
  • 12 hónapra: évi 0,75% (EBKM: 0,75%)

Minimum leköthető összeg

1 000 USD

Maximum leköthető összeg

60  000 USD

További jellemzők

  • Új forrás: Az akciós lekötésbe csak a 2018. március 01. napján fennálló egyenlegen felüli újonnan elhelyezett megtakarítás köthető le.
  • Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. fiókjaiban és TeleBank szolgáltatásán keresztül köthető le.
  • Fix kamatozású, folyamatos betétlekötésű betéti termék.
  • Betétlekötés esetén a dollár devizaszámla számlavezetése 3 hónapig díjmentes3.
  • Átváltási árfolyam kedvezményt biztosítunk: a Forint devizanemről Dollár devizanemre történő átváltását a Bank mindenkor érvényes Kereskedelmi árfolyamán hajtja végre.

Az akció érvényessége

2018. április 03. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2018. május 31. napjáig

 

1 A meglévő megtakarítási állomány számításánál figyelembe vételre kerül az ügyfél valamennyi, a Takarék Kereskedelmi Banknál 2018. március 01. napján forintban és dollárban vezetett Takarék bankszámláján, lekötött betétjét, Megtakarítási betétszámláján és Tartós Befektetési Betétszámláján fennálló egyenleg. A dollár megtakarítási állomány megállapításánál a Bank a 2018. március 01. napján jegyzett MNB hivatalos (dollár) devizaárfolyamot veszi figyelembe.

2 Lejárat előtt felvett betét kamata: 0,00% (EBKM: 0,00%). A táblázatban feltüntetett kamatlábak csak az első kamatperiódusra érvényesek. A betét a futamidő lejártát követően automatikusan újra lekötésre kerül nem akciós 3, 6, illetve 12 havi betétben, a fordulónapon érvényes, a betét összegéhez tartozó sávban meghatározott kamatmértékkel. Nem akciós kamat: 0,01%-0,02% (nem akciós EBKM: 0,01%-0,02%).

3A Takarék Kereskedelmi Bank 0  Ft-ért biztosítja  a  lakossági USD devizaszámla  vezetést: az  akciós  betét elhelyezését követő első negyedéven keresztül (betétlekötés hónapja és az azt követő 2 hónap) számlavezetési díjat nem számít fel azon bankszámla esetében, amelyről a betétlekötési megbízás kezdeményezésre kerül. Amennyiben az ügyfél több alkalommal helyez el akciós betétet, úgy az első betét elhelyezésekor, egy alkalommal érvényesíthető a számlavezetési díj kedvezmény.

A további részletek és feltételek a Bank ÜzletszabályzatábanTakarék Kereskedelmi Bank Zrt. - 2 Lakossági Lekötött Betéti Kamat Hirdetményében, a betéti szerződés részletes leírását a Lakossági és pénzforgalmi bankszámlákról szóló Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák.

 

 

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

 

 Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Figyelmébe ajánljuk a Magyar Bankszövetség és a Magyar Nemzeti Bank honlapját is:

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek

Értékbecslés

Nálunk hitelkérelem benyújtása nélkül is megtudhatja mennyit ér az ingatlana! Sőt, azt is megmondjuk, hogy mekkora összegű jelzáloghitelt vehetne fel az ingatlan fedezete mellett!

Részletek