Főoldal/
Magánszemélyek / Megtakarítások / Betét / Euró Betétek / Takarék Pénzhozó Euró Betét
Nyomtatási nézet

Takarék Pénzhozó Euró Betét

Növelje legalább 1000 euróval 2018. március 01. napi euró és forint összes megtakarítási állományát1, és használja ki Takarék Pénzhozó Euró Betét akciónkat!

Devizanem

Euró

Futamidő

3 hónap

Elérhető kamat2

  • 3 hónapra: évi 0,10% (EBKM 0,10%)

Minimum leköthető összeg

1000 EUR

Maximum leköthető összeg

50 000 EUR

További jellemzők

 

  • Új forrás: Az akciós lekötésbe csak a 2018. március 01. napján fennálló egyenlegen felüli újonnan elhelyezett megtakarítás köthető le.
  • Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. bankfiókjaiban, TeleBank és  NetB@nk szolgáltatáson keresztül köthető le.
  • Fix kamatozású, folyamatos betétlekötésű betéti termék.
  • Betétlekötés esetén az euró devizaszámla számlavezetése 3 hónapig 0 Ft.3
Átváltási árfolyam kedvezményt biztosítunk: a Forint devizanemről EUR devizanemre történő átváltását a Bank mindenkor érvényes Kereskedelmi árfolyamán hajtja végre.

Az akció érvényessége

2018. április 03. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2018. május 31. napjáig

 

1A meglévő megtakarítási állomány számításánál az ügyfél valamennyi, a Takarék Kereskedelmi Banknál 2018. március 01. napján forintban és euróban vezetett Takarék bankszámláján, Megtakarítási betétszámláján és Tartós Befektetési Betétszámláján fennálló egyenleg és lekötött betétje kerül figyelembe vételre. Az euró megtakarítási állomány megállapításánál a Bank a 2018. március 01. napján jegyzett MNB hivatalos (euró) devizaárfolyamot veszi figyelembe.

2 Lejárat előtt felvett betét kamata: 0,00% (EBKM: 0,00%). A táblázatban feltüntetett kamatláb csak az első kamatperiódusra érvényes. A betét a futamidő lejártát követően automatikusan újra lekötésre kerül nem akciós 3 havi betétben, a fordulónapon érvényes, a betét összegéhez tartozó sávban meghatározott kamatmértékkel. Nem akciós kamat: 0,01%-0,02% (nem akciós EBKM: 0,01%-0,02%).

3 A Takarék Kereskedelmi  Bank 0  Ft díj mellett biztosítja  a  lakossági  EUR  devizaszámla  vezetést: akciós  betét elhelyezését  követő első negyedéven keresztül (betétlekötés hónapja és az azt követő 2 hónap), a számlavezetési díjat nem számítja fel azon bankszámla esetében, amelyről a betétlekötési megbízás kezdeményezésre kerül. Amennyiben az ügyfél több alkalommal helyez el akciós betétet, úgy  az  első  betét  elhelyezésekor,  egy  alkalommal  érvényesíthető  az adott számlához tartozó számlavezetési díjkedvezmény. A kedvezmény NetB@nk szolgáltatáson keresztül kezdeményezett lekötés esetén nem érvényes.

A további részletek és feltételek a Bank Üzletszabályzatában, Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. - 2 Lakossági Lekötött Betéti Kamat Hirdetményében, a betéti szerződés részletes leírását a Lakossági és pénzforgalmi bankszámlákról szóló Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák.

 

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

 

 Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások

A Gazdasági Versenyhivatal, a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által készített lakossági tájékoztató kiadvány

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek