Főoldal/
Magánszemélyek / Megtakarítások / Betét / Euró Betétek / Takarék Kamatgarancia Euró Betét
Nyomtatási nézet

Takarék Kamatgarancia Euró Betét

Szeretne középtávon is alacsony kockázattal megtakarítani? Válassza Takarék Kamatgarancia Euró Betétünket, mellyel a lekötött betét megbízható kamatozását érheti el 18 hónapos futamidőre. A rugalmas konstrukció által a betét lejárata előtti feltörés esetén is jár kamat, amennyiben a lekötést követő hetedik hónap utáni töri fel betétjét.

Devizanem

Euró

Futamidő

18 hónap

Elérhető kamat

  • Teljes futamidőre szóló éves kamat: évi 0,25 % (EBKM 0,25%)
Feltörési kamat1: évi 0,05% (EBKM: 0,05%)

Minimum leköthető összeg

1000 EUR

Maximum leköthető összeg

50 000 EUR

További jellemzők

  • Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. bankfiókjaiban, TeleBank és NetB@nk szolgáltatáson keresztül köthető le.
  • Fix kamatozású - nem folyamatos betétlekötésű - betéti termék.
  • Betétlekötés esetén a betétlekötéssel érintett euró devizaszámla számlavezetési díja 3 hónapig 0 Ft2
  • Átváltási árfolyamkedvezmény: a HUF devizanemről EUR devizanemre történő átváltást a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. mindenkor érvényes Kereskedelmi árfolyamán hajtja végre.

Az akció érvényessége

2018. április 03. napjától visszavonásig, de legkésőbb 2018. május 31. napjáig

1 A lekötést követő hetedik hónap 1. napja és a futamidő vége közötti időszakban kezdeményezett betétfeltörés esetén érvényes kamat. A hetedik hónap 1. napja előtti betétfeltörés esetén a feltört betét kamata 0,00%.

2 A Takarék Kereskedelmi Bank 0  Ft-díj mellett biztosítja a lakossági EUR devizaszámla vezetést: akciós betét elhelyezését követő első negyedéven keresztül (betétlekötés hónapja és az azt követő 2 hónap) , a számlavezetési díjat nem számítja fel azon bankszámla esetében, amelyről a betétlekötési megbízás kezdeményezésre kerül. Amennyiben az ügyfél több alkalommal helyez el akciós betétet, úgy az  első  betét  elhelyezésekor,  egy  alkalommal  érvényesíthető  az adott számlához tartozó számlavezetési díjkedvezmény. A kedvezmény NetB@nk szolgáltatáson keresztül kezdeményezett lekötés esetén nem érvényes.

A betét a futamidő lejártát követően automatikusan jóváírásra kerül az ügyfél folyószámlájára, tehát nem kerül újra lekötésre.

A további részletek és feltételek a Bank ÜzletszabályzatábanTakarék Kereskedelmi Bank Zrt. - 2 Lakossági Lekötött Betéti Kamat Hirdetményében, a betéti szerződés részletes leírását a Lakossági és pénzforgalmi bankszámlákról szóló Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák.

 

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

 

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Figyelmébe ajánljuk a Magyar Bankszövetség és a Magyar Nemzeti Bank honlapját is:

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek

Értékbecslés

Nálunk hitelkérelem benyújtása nélkül is megtudhatja mennyit ér az ingatlana! Sőt, azt is megmondjuk, hogy mekkora összegű jelzáloghitelt vehetne fel az ingatlan fedezete mellett!

Részletek