Hagyja, hogy pénze felnőjön álmaihoz!

Hagyja, hogy pénze felnőjön álmaihoz!

Helyezze el kisebb összegű megtakarításait
FHB Takarékszámlán
!  • Keveset is félretehet!

Ha havonta kisebb összegeket tud félre tenni, a rugalmas FHB Takarékszámlával lekötés nélkül kamatoztathatja megtakarítását, így megvalósíthatja távlati céljait.  • Nyisson FHB Takarékszámlát!

FHB Takarékszámlát személyesen, bármely bankfiókunkban nyithat, 10 000 Ft-os nyitóegyenleg elhelyezésével. Ezt követően havonta akár fix, akár - lehetőségeinek megfelelően - változó összeget is elhelyezhet a számlán.  • Könnyen hozzáférhet pénzéhez!

A megtakarított összeg folyamatosan a rendelkezésére áll, bármikor hozzáférhet, legyen szó a teljes egyenlegről vagy annak csak egy részéről. A számla terhelés csak az adott hónap kamatát érinti, a már korábban megszolgált és jóváírt kamatot nem veszíti el.


  • Hűségbónuszt is kaphat!

Ha a számla megnyitásától kezdve 2 éven keresztül folyamatosan növeli megtakarítását, és ezen időszak alatt a számla egyszer sem kerül terhelésre, akkor a teljes időszakra visszamenőleg hűségbónusszal jutalmazzuk Önt!

Így növekszik rendszeres megtakarítása hűségbónusszal:

havi 5.000 Ft esetén

havi 10.000 Ft esetén

havi 25.000 Ft esetén


További információkat adatlapunk kitöltésével kérhet, munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Modelljeinkben a jelenleg (2012.11.26) érvényes jegybanki alapkamattal (6,25%) és éves szinten 0,5%-os kamatcsökkenéssel számoltunk, ahol a kamatadót mindvégig 16%-nak tekintjük. A tájékoztatás nem teljes körű, a további részleteket az FHB Takarékszámla hatályos Hirdetménye valamint a Lakossági és pénzforgalmi bankszámlákról szóló Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák!