Nyomtatási nézet

Az Allianz Hungária Zrt. az FHB Bank stratégiai partnere

Az Allianz Hungária Zrt. és az FHB Jelzálogbank Nyrt. hosszú távú stratégiai megállapodást kötött, amelynek keretében az Allianz Bank Zrt. beolvadt az FHB Bank Zrt.-be, ezáltal 2011. április 1-jétől jogutódként az FHB Bank Zrt. nyújtja a banki szolgáltatásokat az Allianz Bank Zrt. ügyfeleinek.

Kiszámolom az
e-GFB biztosítás díját!

Az együttműködésnek köszönhetően a magyarországi Allianz Csoport és az FHB Bankcsoport ügyfelei az FHB Bankon keresztül is elérhetik mind a két cégcsoport pénzügyi megoldásait, a banki, biztosítói, nyugdíj- és egészségpénztári, valamint az alapkezelői szolgáltatásokat és termékeket.

Az értékesítés mellett az FHB Bankban a fennálló szerződésekkel kapcsolatos ügyek is intézhetők.

A magyarországi Allianz Csoport FHB Bank fiókjain keresztül elérhető termékei és szolgáltatásai:

Az Allianz Hungária Zrt. biztosítási termékei:

Gépjármű-felelősségbiztosítás

Fontos, hogy az utakon ne csak saját magunk biztonságáról gondoskodjunk, hanem a többi közlekedésben résztvevő személye és vagyona biztonságáért is felelősséget vállaljunk. A gépjármű-felelősségbiztosítást ezzel a céllal hozták létre, a biztosító az általunk okozott kár kifizetésével helyt áll helyettünk. A gépjármű-felelősségbiztosítás védelmet és biztonságot nyújt Önnek és autós társainak egyaránt.

A gépjármű-felelősségbiztosítás nem csak a másik autóban, hanem az abban ülőknek okozott sérüléssel összefüggésben keletkezett kárt is megtéríti. Fontos, hogy a kiválasztott biztosító az Ön által esetlegesen okozott kárért minden téren kielégítően helyt tudjon állni. Ha mindenki felelősséggel választ kötelező biztosítást, akkor egy sajnálatos kár esetén okozóként és károsultként is bízhatunk a minőségi kiszolgálásban és a kár gyors és korrekt rendezésében.

Az Allianz gépjármű-felelősségbiztosítását választva, egy megbízható, nemzetközi hátérrel és tapasztalatokkal rendelkező partner áll Ön mögött.

Amennyiben kötelező biztosítása mellett Allianz Casco biztosítást is köt, az Aktív kárrendezési szolgáltatás keretében az Önnek kárt okozó autós biztosítója helyett, az Allianz veszi fel és önrész levonása nélkül kifizeti az Ön gépjárművében keletkezett kárt.

További információ

Casco biztosítás

Gondolt már arra, hogy váratlan események nem csak mások autójával történhetnek? Az Allianz Casco biztosítás személyre szabott megoldást kínál minden gépjármű tulajdonosnak függetlenül attól, hogy töréstől, lopástól vagy elemi károktól tart leginkább.

Egy autó nem csak élményforrás és közlekedési eszköz, hanem egyben egy befektetés is. Óvja befektetett pénzét a hazai gépjármű biztosítási piac legnagyobb tapasztalattal és legbiztosabb pénzügyi hátterével rendelkező biztosítójával.
Az Allianz Casco fedezetet nyújt;

elemi károkra (villámcsapás, robbanás; földcsuszamlás, kő- és földomlás, természetes üreg vagy talajszint alatti építmény beomlása; legalább 54 km/órás sebességű szélvihar, felhőszakadás, árvíz, belvíz, egyéb vízelöntés, jégverés, lezúduló hótömeg és hónyomás által okozott kár),
lopáskárra (teljes és részleges), valamint rablásra,
töréskárra és rongálásra.

A további védelem érdekében casco biztosítás mellé a következő kiegészítő biztosítások közül választhat:

 • kiegészítő élet- és utasbiztosítás
 • poggyászbiztosítás

További információ

Otthonbiztosítás

Valószínűleg Ön is sok energiát áldozott arra, hogy elképzeléseinek megfelelő, saját otthona legyen. Akkor ne hagyja, hogy egy véletlen vagy nem várt esemény miatt jelentősen csökkenjen az értéke, vagy elveszítse lakását. Az ilyen esetek okozta veszteségek pótlásáról előre tud gondoskodni otthona, értékei biztosításával.

Az Allianz széles otthonbiztosítási termékpalettájáról könnyedén megtalálhatja az Ön számára legmegfelelőbb terméket. Valamennyi termék fedezetet nyújt a vagyontárgyakat veszélyeztető több mint húszféle biztosítási eseményre, köztük például a szélsőséges időjárás okozta vihar, jégverés, felhőszakadás károkra. Kiegészítő biztosításokkal még teljesebbé teheti vagyontárgyai és családja védelmét.

További információ

Életbiztosítások

Allianz Bónusz Életprogram - Befektetés és biztosítás

Az Allianz folyamatos díjfizetésű életbiztosítása segít, hogy tudatosan készülhessen jövőjére, és céljai megvalósításához egy olyan eszközt kapjon a kezébe, amely személyre szabott, szabadon és rugalmasan alakítható megoldásokat tartalmaz.

A Bónusz Életprogram a piacon az egyik legalacsonyabb költségszerkezetű befektetési életbiztosítás, amely öröklési illetékmentes, és a törvényben foglalt feltételek teljesítése esetén kamatadó-mentes befektetésre ad lehetőséget.

Az Allianz Bónusz Életprogram választása esetén a hosszú távú lojalitást vonzó kedvezményrendszerrel honorálja az Allianz Biztosító.

Az FHB bankfiókokban szakértőink segítenek kiválasztani az Ön élethelyzetének és elvárásainak legmegfelelőbb megoldást mind a befektetések, mind a biztosítási fedezetekre vonatkozóan.

Miért ajánljuk Önnek szívesen az Allianz Bónusz Életprogramot?

 • Bárki számára elérhető életbiztosítás, ahol az alapbiztosításban nincs egészségiállapot-felmérés.
 • Az egyik legalacsonyabb költségszerkezetű befektetési életbiztosítás alatt (alacsony TKM értékek).
 • Egy szerződésen belül kiemelkedően sok befektetési lehetőség: 15 eszközalap, különböző befektetési portfóliók – a legbiztonságosabb eszközalapoktól a legkockázatosabb eszközalapokig minden ügyféligényt kielégítő kínálat.
 • Rugalmas tőkekezelés – korlátlan és ingyenes átváltási-, átirányítási lehetőségek, eszközalapok arányának rendszeres rögzítése.
 • Kiemelkedő biztosítási védelem – közlekedési baleseti halál esetén 3 000 000 Ft plusz szolgáltatás.
 • Kiterjeszthető biztosítási védelem az egész családra – 8 féle kockázati fedezet, amelynek keretein belül 500 Ft havi díjért kiegészítő külföldi utasbiztosítás is köthető.
 • Kamatadó-mentes befektetési lehetőség (a törvényben meghatározott feltételek fennállása esetén), öröklési illetékmentesség.
 • Az Allianz Ügyfélportál szolgáltatás keretében megtekinthetőek a szerződések adatai, illetve  tranzakciók indíthatóak.

Ráadásul a Hozamfigyelő szolgáltatással még nagyobb biztonságban érezheti magát, hiszen Ön helyett az Allianz Biztosító figyeli befektetései értékének alakulását. Ön megadhatja, hogy egy-egy eszközalap esetén milyen mértékű árfolyam-elmozdulás vagy egy adott árfolyam szint elérése esetén kér tájékoztatást , és ennek bekövetkezésekor a Biztosító értesíti sms-ben, és/vagy e-mailben, így Önt nem érheti meglepetés! A szolgáltatás kiegészíthető az automatikus átváltás funkcióval, melynek alapján a Biztosító az Ön által meghatározott mértéket meghaladó árfolyamcsökkenés esetén az alacsony kockázatú Árfolyamgarantált Állampapír eszközalapba váltja át a kiválasztott eszközalapban elhelyezett egységeit.

Bővebb információért látogasson el bármelyik FHB bankfiókba!


Egyszeri díjfizetésű Allianz Életprogram

A jövőről való gondoskodás fontos feladat mindenki életében, legyen szó saját vagy családja biztonságáról. A megtakarításai elhelyezésére az Allianz Életprogram rugalmas megoldást kínál akár a befektetések, akár a biztosítási védelem tekintetében.

Az Egyszeri díjfizetésű Allianz Életprogram keretében nagyobb összegű befektetést helyezhet el kedvező kondíciók mellett.

További információ

Utasbiztosítások

Egy külföldi utazás során gyakran előfordul, hogy új helyzetekbe kerülünk, ahol kevésbé érzékeljük a veszélyeket, ha pedig esetleg balesetet szenvedünk vagy ellopják a csomagunkat, nem mindig tudjuk, kihez forduljunk.
Az Allianz utasbiztosításaira külföldi utazásai során felmerülő váratlan helyzetekben mindig támaszkodhat, legyen szó balesetről, betegségről vagy értéktárgyai biztonságáról az éjjel- nappal hívható magyar nyelvű telefonos segélyszolgálaton keresztül azonnali segítséget kap, a világ bármely pontján.

Utitárs utasbiztosítás

Utasbiztosítás bank és hitelkártyákhoz

Allianz Alapkezelő Zrt.

Az Allianz Alapkezelő Zrt. a magyarországi Allianz csoport tagja, az intézményi portfoliókezelés terén a piacvezető társaságokhoz tartozik. Az alapkezelő munkatársai évtizedes tapasztalatot szereztek a biztosítástechnikai tartalékok, a biztosítói eszközalapok és a pénztári vagyonkezelés terén, nemcsak a hazai, hanem a globális befektetési környezetet is mélyrehatóan ismerik.

Az Allianz Csoport széles körű nemzetközi befektetési és vagyonkezelési szaktudását egyesítő befektetési üzletága, az Allianz Global Investors révén az Allianz egyike az első öt nemzetközi vagyonkezelőnek. Ügyfelei javára 926 milliárd euró vagyont kezel szerte a világon. A szoros szakmai kapcsolatnak köszönhetően Allianz Alapkezelő Zrt. a pénzügyi innovációban, a szakmai látásmódban közvetíteni tudja a magas nemzetközi színvonalat. A társaság számára a befektetések kezelésének Allianz-név által fémjelzett szakmai színvonala mellett az elszámolások biztonsága, a kockázatok kezelése valamint ügyfelei igényeinek pontos megismerése és kiszolgálása jelentik a legfontosabb értékeket, amelyek meghatározzák mindennapi tevékenységét.


Allianz Pénztárak

Önkéntes Nyugdíjpénztár

Kamatadó-mentes megtakarítás 20 százalékos állami támogatással!

Az önkéntes nyugdíjpénztári befizetés kiváló eszköz a nagy vagyonnal és magas összegű befektetésekkel nem rendelkezők számára, hogy havonta, élethelyzetüktől és lehetőségeiktől függően, alacsonyabb, rendszeres megtakarítással is nagyobb összeget gyűjthessenek össze 20, 30, vagy 40 év alatt.

Az Allianz Hungária Önkéntes Nyugdíjpénztár célkitűzése, hogy befektetési teljesítményével és szolgáltatásaival minden pénztártagjának kiváló és megbízható hátteret nyújtson nyugdíjcélú megtakarításai gyarapításához.

Az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítást az állam kedvezményekkel támogatja, az egyéni befizetésekre 20 százalékos adó-visszatérítés érvényesíthető, a befektetés hozama pedig kamatadó-mentes.

Önkéntes Nyugdíjpénztár

Allianz Egészségpénztár

Egészségmegőrzés állami támogatással!

Az egészségpénztár olyan egészségügyi szolgáltatások fedezetét vagy prevenciós szolgáltatások anyagi hátterét biztosítja, amelyek az egészség megőrzése és helyreállítása érdekében merülnek fel. Az egészségpénztárak a pénztártag, vagy munkáltatója által az egészségszámlára befizetett összegből finanszírozzák a tagjaik, illetve közeli hozzátartozóik által igénybe vett egészségügyi szolgáltatásokat és termékeket.

Az egészségpénztári befizetés egészségügyi termékek és szolgáltatások széles körére használható fel, mint az orvosi kezelések, gyógyszerek, gyógyászati eszközök (pl. szemüveg, kontaktlencse) vásárlása, és a sportolással, vagy akár gyermekápolással kapcsolatos kiadások.

Az egyéni befizetéseket az állam 20 százalékos adó-visszatérítéssel támogatja. Az egészségpénztárral kapcsolatban álló szolgáltatók nagy részénél egyedi akciók és árkedvezmények várják az egészségpénztári tagokat.

Allianz Egészségpénztár

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások

A Gazdasági Versenyhivatal, a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által készített lakossági tájékoztató kiadvány

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

 • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

 • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek