Nyomtatási nézet

Életbiztosítás

Rugalmas befektetést keres, amelyhez még életbiztosítási védelem is kapcsolódik?

Allianz Bónusz Életprogram - Befektetés és biztosítás

Az Allianz folyamatos díjfizetésű életbiztosítása segít, hogy tudatosan készülhessen jövőjére, és céljai megvalósításához egy olyan eszközt kapjon a kezébe, amely személyre szabott, szabadon és rugalmasan alakítható megoldásokat tartalmaz.

Allianz szolgáltatások

A Bónusz Életprogram a piacon az egyik legalacsonyabb költségszerkezetű befektetési életbiztosítás, amely öröklési illetékmentes, és a törvényben foglalt feltételek teljesítése esetén kamatadó-mentes befektetésre ad lehetőséget.

Az Allianz Bónusz Életprogram választása esetén a hosszú távú lojalitást vonzó kedvezményrendszerrel honorálja az Allianz Biztosító.

Az Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. bankfiókokban szakértőink segítenek kiválasztani az Ön élethelyzetének és elvárásainak legmegfelelőbb megoldást mind a befektetések, mind a biztosítási fedezetekre vonatkozóan.

Miért ajánljuk Önnek szívesen az Allianz Bónusz Életprogramot?

  • Bárki számára elérhető életbiztosítás, ahol az alapbiztosításban nincs egészségiállapot-felmérés.
  • Az egyik legalacsonyabb költségszerkezetű befektetési életbiztosítás (alacsony TKM értékek).
  • Egy szerződésen belül kiemelkedően sok befektetési lehetőség: 15 eszközalap, különböző befektetési portfóliók – a legbiztonságosabb eszközalapoktól a legkockázatosabb eszközalapokig minden ügyféligényt kielégítő kínálat.
  • Rugalmas tőkekezelés – korlátlan és ingyenes átváltási-, átirányítási lehetőségek, eszközalapok arányának rendszeres rögzítése.
  • Kiemelkedő biztosítási védelem – közlekedési baleseti halál esetén 3 000 000 Ft plusz szolgáltatás.
  • Kiterjeszthető biztosítási védelem az egész családra – 8 féle kockázati fedezet, amelynek keretein belül 500 Ft havi díjért kiegészítő külföldi utasbiztosítás is köthető.
  • Kamatadó-mentes befektetési lehetőség (a törvényben meghatározott feltételek fennállása esetén), öröklési illetékmentesség.
  • Az Allianz Ügyfélportál szolgáltatás keretében megtekinthetőek a szerződések adatai, illetve  tranzakciók indíthatóak.


Ráadásul a Hozamfigyelő szolgáltatással még nagyobb biztonságban érezheti magát, hiszen Ön helyett az Allianz Biztosító figyeli befektetései értékének alakulását. Ön megadhatja, hogy egy-egy eszközalap esetén milyen mértékű árfolyam-elmozdulás vagy egy adott árfolyam szint elérése esetén kér tájékoztatást , és ennek bekövetkezésekor a Biztosító értesíti sms-ben, és/vagy e-mailben, így Önt nem érheti meglepetés! A szolgáltatás kiegészíthető az automatikus átváltás funkcióval, melynek alapján a Biztosító az Ön által meghatározott mértéket meghaladó árfolyamcsökkenés esetén az alacsony kockázatú Árfolyamgarantált Állampapír eszközalapba váltja át a kiválasztott eszközalapban elhelyezett egységeit.

 

Egyszeri díjfizetésű Allianz Életprogram

A jövőről való gondoskodás fontos feladat mindenki életében, legyen szó saját vagy családja biztonságáról. A megtakarításai elhelyezésére az Allianz Életprogram rugalmas megoldást kínál akár a befektetések, akár a biztosítási védelem tekintetében.

Az Egyszeri díjfizetésű Allianz Életprogram keretében nagyobb összegű befektetést helyezhet el kedvező kondíciók mellett.

Bővebb információért, a szerződés megkötéséért látogasson el bármelyik Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. bankfiókba!

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Figyelmébe ajánljuk a Magyar Bankszövetség és a Magyar Nemzeti Bank honlapját is:

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek