Nyomtatási nézet

Pénztári termékek

Használja ki az egyéni befizetésekre járó 20%-kos adó-visszatérítést!

Önkéntes Nyugdíjpénztár

Kamatadó-mentes megtakarítás 20 százalékos állami támogatással!

Az önkéntes nyugdíjpénztári befizetés kiváló eszköz a nagy vagyonnal és magas összegű befektetésekkel nem rendelkezők számára, hogy havonta, élethelyzetüktől és lehetőségeiktől függően, alacsonyabb, rendszeres megtakarítással is nagyobb összeget gyűjthessenek össze 20, 30, vagy 40 év alatt.

Az Allianz Hungária Nyugdíjpénztár célkitűzése, hogy befektetési teljesítményével és szolgáltatásaival minden pénztártagjának kiváló és megbízható hátteret nyújtson nyugdíjcélú megtakarításai gyarapításához.


Az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítást az állam kedvezményekkel támogatja, az egyéni befizetésekre 20 százalékos adó-visszatérítés érvényesíthető, a befektetés hozama pedig kamatadó-mentes.

Önkéntes Nyugdíjpénztár

 

Allianz Egészségpénztár

Egészségmegőrzés állami támogatással!

Az egészségpénztár olyan egészségügyi szolgáltatások fedezetét vagy prevenciós szolgáltatások anyagi hátterét biztosítja, amelyek az egészség megőrzése és helyreállítása érdekében merülnek fel. Az egészségpénztárak a pénztártag, vagy munkáltatója által az egészségszámlára befizetett összegből finanszírozzák a tagjaik, illetve közeli hozzátartozóik által igénybe vett egészségügyi szolgáltatásokat és termékeket.

Az egészségpénztári befizetés egészségügyi termékek és szolgáltatások széles körére használható fel, mint az orvosi kezelések, gyógyszerek, gyógyászati eszközök (pl. szemüveg, kontaktlencse) vásárlása, és a sportolással, vagy akár gyermekápolással kapcsolatos kiadások.

Az egyéni befizetéseket az állam 20 százalékos adó-visszatérítéssel támogatja. Az egészségpénztárral kapcsolatban álló szolgáltatók nagy részénél egyedi akciók és árkedvezmények várják az egészségpénztári tagokat. 

Allianz Egészségpénztár

 

Bővebb információért, a szerződés megkötéséért látogasson el bármelyik Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. bankfiókba!

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Figyelmébe ajánljuk a Magyar Bankszövetség és a Magyar Nemzeti Bank honlapját is:

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek