Nyomtatási nézet

Utasbiztosítás

Legyen külföldi utazása valóban gondtalan!

Utasbiztosítás kötése

 


Miért válassza az Allianz utasbiztosítását?

Az Allianz utasbiztosításai az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza. A tájékoztatás nem teljes körű, részletes információt az általános szerződési feltételek és ügyfél-tájékoztató tartalmaz:

 • 24 órás magyar nyelvű telefonos segélyszolgálatot.
 • Egészségügyi segítségnyújtási szolgáltatást, melynek keretében például felvilágosítást adunk a sürgősségi ellátás lehetőségeiről, megszervezzük a hazaszállítást.
 • Betegségbiztosítást baleset vagy megbetegedés miatt felmerült költségekre, így például megtérítjük az orvosi vizsgálat, a járóbeteg ellátás, a kórházi ellátás, és a mentés költségeit sürgősségi ellátás esetén.
 • Baleset-biztosítást baleseti eredetű halál vagy maradandó egészségügyi károsodás esetére.
 • Poggyászbiztosítást a külföldre vitt vagyontárgyak ellopására, elrablására, balesetből eredő sérülésére.
 • Utazási segítségnyújtási szolgáltatásokat, melyek kiterjednek például poggyászkésésre, külföldi tartózkodás meghosszabbítására sürgősségi ellátás esetén, idő előtti hazautazásra természeti katasztrófa miatt.
 • Jogvédelmi biztosítást a gondatlanságból elkövetett szabálysértésre, bűncselekményre, személyi sérüléses balesetre.
 • Felelősségbiztosítást baleseti eredetű halál vagy testi sérülés okozására, valamint szálláshelyi károkozásra.

Kinek ajánljuk az Allianz utasbiztosítását?

Útitárs utasbiztosítás - általános célú utazáshoz

 • Útitárs utasbiztosításunkat mindenkinek ajánljuk, aki családjával, párjával, barátaival, vagy akár egyedül külföldi városlátogatást, nyaralást tervez, illetve tanulmányok folytatása vagy munkavállalás céljából legfeljebb 90 napra külföldre utazik, és szeretne felkészülni a váratlan helyzetekre.

Téli Sportok utasbiztosítás - téli sportoláshoz

 • Téli Sportok utasbiztosításunkat a téli sportok szerelmeseinek ajánljuk, akik a kijelölt pályán való téli sportolást részesítik előnyben. A síelésen és a snowboardozáson túl megköthető többek között szánkózásra és hótalpas túrázásra is. Speciális utasbiztosításunk kiterjed például a téli sportoláshoz szükséges sportfelszerelésekre, a fel nem használt síbérletre, de még a téli sportolás közben okozott károkra is. Válaszd a Téli Sportok utasbiztosítást és élvezd felhőtlenül a téli kikapcsolódást!

Extrém Sportok utasbiztosítás - téli vagy extrém sportoláshoz

 • Az Extrém Sportok utasbiztosítást az igazi kalandvágyóknak ajánljuk, akik számára az extrém sportolás vagy a pályán kívüli téli sportolás jelenti a kikapcsolódást. Nem szabad megfeledkezni ilyenkor sem a biztonságról, készülj fel a váratlan szituációkra az Extrém Sportok utasbiztosítással!

Útitárs XL utasbiztosítás - hosszabb külföldi tartózkodásra

 • Az Útitárs XL utasbiztosítás azok számára ideális választás, akik hosszabb időre tervezik külföldi tartózkodásukat utazás, munkavállalás vagy tanulmányaik folytatása miatt, és szeretnének felkészülni a váratlan eseményekre. Válaszd a kedvező díjon, akár 12 hónapra megköthető Útitárs XL utasbiztosítást,és tölts bátran hosszabb időt külföldön!

Útitárs Bérlet utasbiztosítás - gyakran utazóknak

 • Útitárs Bérlet utasbiztosításunk kényelmes megoldást nyújt a gyakran utazóknak, akik például munkavégzés, rokonlátogatás miatt, vagy turistaként évente több alkalommal utaznak legfeljebb 30 napra külföldre, Európán belül
 • Útitárs BK és Útitárs EEK - kiegészítő utasbiztosítások bankkártyás utasbiztosítás vagy európai egészségbiztosítási kártya mellé  <https://www.allianz.hu/hu/lakossagi-biztositasok/specialis-utasbiztositasok.html/>
 • Azokra az esetekre, amelyeket sem a bankkártyához kapcsolódó utasbiztosítás, sem pedig az európai egészségbiztosítási kártya nem fedez, Útitárs BK vagy Útitárs EEK kiegészítő utasbiztosítás kötését ajánljuk a széles körű védelemért!

Autó Assistance kiegészítő utasbiztosítás - autóval vagy motorral utazóknak

 • Már az úti cél elérése előtt is adódhatnak váratlan helyzetek, és a hazaút során is bármikor felmerülhet egy nem várt műszaki hiba. Az Allianz utasbiztosítások mellé Autó Assistance kiegészítő utasbiztosítás kötését ajánljuk legfeljebb 15 éves gépjárműre, hogy segíthessünk, ha közlekedési baleset vagy műszaki meghibásodás miatt probléma adódik.

Bővebb információért, a szerződés megkötéséért látogasson el bármelyik Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. bankfiókba!

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Figyelmébe ajánljuk a Magyar Bankszövetség és a Magyar Nemzeti Bank honlapját is:

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

 • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

 • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek