Takarék Kereskedelmi Bank

Még több családnak segítünk
az otthonteremtésben

Bármi is a család terve,
a Takaréknál mindenki
megtalálhatja a megfelelő lakáshitelt.

A hirdetésben szereplő Családi Otthonteremtési Kedvezmény Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.

Családi Otthonteremtési
Kedvezmény (CSOK)

  • Új lakás vásárlására, építésére vagy használt lakás vásárlására, bővítésére.
  • Vissza nem térítendő állami támogatás.

A hirdetésben szereplő három vagy több gyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.

Ellenőrizze, hogy jogosult-e!

Néhány kérdés megválaszolásával kiderítheti, hogy igénybe veheti-e a támogatást.

Számolja ki a támogatás összegét!

Kalkulátorunkkal egyszerűen megtudhatja, mekkora támogatásra számíthat!

Takarék Otthonteremtő
Kamattámogatott Hitel (OTK)

  • Új lakás vásárlására, építésére vagy használt lakás vásárlására, korszerűsítésére, bővítésére.
  • Állami kamattámogatással a futamidő első 5 évében.
  • Folyósítási díj nélkül, az értékbecslési díj visszatérítésével és a közjegyzői okirat díjának átvállalásával1

A hirdetésben szereplő három vagy több gyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.

Ellenőrizze, hogy jogosult-e!

Néhány kérdés megválaszolásával kiderítheti, hogy igénybe veheti-e a támogatást.

Takarék 10+10 OTTHONTEREMTŐ KAMATTÁMOGATOTT HITEL (Takarék 10+10 OTK)

A hitel a 3 vagy több gyermekes, illetve gyermekvállalással legalább 3 gyermekessé váló, új lakáscélt megvalósító családoknak ad lehetőséget legfeljebb 10 millió Ft összegű, kedvező kamatozású, kamattámogatott hitel igénylésére, amennyiben 3 vagy több gyermek után járó CSOK-ot igényelnek. Az elérhető állami kamattámogatás maximum 25 év.

A hirdetésben szereplő hitel a Magyarország Kormánya által nyújtott Családi Otthonteremtési Kedvezmény támogatáshoz kapcsolódik. A hirdetésben szereplő három vagy több gyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.

THM: 3,38% - 3,41%2

Tudjon meg többet a Takarék 10+10 OTK - ról


Hitelre van szüksége, de nem jogosult sem a CSOK-ra, sem az OTK-ra?

Próbálja ki Kölcsöntervező kalkulátorunkat, és egy perc alatt kiderítheti, hogy milyen hitelt vehet fel, és mekkora törlesztőrészletre számíthat!

1A Hitelintézet visszavonásig, de legkésőbb a 2018. december 31. napjáig átvett, és legkésőbb 2019. március 31. napjáig szerződött hitelek esetén nem számolja fel a folyósítási díjat, illetve átvállalja a közjegyzői okirat díját legfeljebb 50 000 Ft-ig, amennyiben az igényelt hitelösszeg meghaladja a 3 millió Ft-ot, és az Ügyfél a hitelszerződés megkötéséig Hiteláttekintő szolgáltatást igényel, mely szolgáltatás részleteiről és a szolgáltatás díjáról tájékozódhat az NetB@nk és TeleBank Szolgáltatások Hirdetményében, valamint az elektronikus szolgáltatásokra vonatkozó Takarék Elektronikus Szolgáltatásainak Általános Szerződési Feltételeiben. Részletes feltételek a vonatkozó Hirdetményben találhatóak. A fel nem számolt folyósítási díj és átvállalt közjegyzői díj összegének utólagos megtérítését előírhatja az Ügyfél számára a Hitelintézet, amennyiben az Ügyfél a hitelét a futamidő első 3 évében elő-, illetve végtörleszti. A 3 millió Ft hitelösszeget el nem érő lakossági jelzáloghitel-igényléseknél az alábbi feltételek teljesülése esetén továbbra is érvényesíthetőek a kezdeti díj akciók:

  • több jelzáloghitel együttes igénylése esetén, amennyiben a jelzálogkölcsönök külön-külön nem érik el a 3 millió Ft hitelösszeget, azonban együttesen elérik vagy meghaladják azt, vagy
  • Családi Otthonteremtési Kedvezménnyel együttesen igényelt jelzálogkölcsön esetén, függetlenül annak hitelösszegétől, vagy
  • a jelzáloghitel-igénylést olyan Ügyfél nyújtja be, aki már rendelkezik a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt.-nél vagy az FHB Jelzálogbank Nyrt.-nél élő, fel nem mondott lakossági jelzáloghitel-szerződéssel.

2A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a 2018. novemberi adatok alapján. A feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A kamatok és a THM mértéke függ az Ügyfélminősítéstől, a kamattámogatás mértékétől és az igényelt konstrukciótól.Jelen tájékoztatóban szereplő fogalmak részletes leírása megtalálható a Takarék Kereskedelmi Bank honlapján a Fogalomtár menüpontban.A hirdetésben szereplő családi otthonteremtési kedvezmény Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás. A hirdetésben szereplő három vagy több gyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás. Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek. A Hitelintézet a bírálat jogát fenntartja. A tájékoztatás nem teljes körű, a termékek feltételeire, kondícióira és a THM-re vonatkozó részletes információkat a vonatkozó Nemzetgazdasági Minisztérium által kiadott lakáscélú állami támogatásokról szóló tájékoztatók, a Lakossági Jelzáloghitel Hirdetmények, valamint az Üzletszabályzat tartalmazzák. A jelzáloghitelek igényléséhez a fedezetül bevont ingatlanra vonatkozóan vagyonbiztosítás megkötése vagy megléte szükséges.

Kérdése van?

Adja meg nevét és telefonszámát, hogy visszahívhassuk!

+36

Vagy hívjon minket
a +36 1 3344 344-es telefonszámon,
munkanapokon 8-20 óra között!

Köszönjük érdeklődését, kérését rögzítettük!

Kollégánk a következő telefonszámon, hétköznap 16-20 óra között fogja keresni Önt: