MIT ÉRDEMES TUDNI A TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖNRŐL?

Változatlan marad

a kamat és a törlesztőrészlet
a futamidő végéig2
THM: 8,06%-13,65%

Forint alapú,

így árfolyamkockázat-mentes
és kiszámítható.

Bármilyen célra

szabadon
felhasználható.

Gyorsan

Takarék Személyi Kölcsön 4 órán belüli elbírálással a feltételek teljesítése esetén.

Számoljon velünk!
Igényeljen Takarék Személyi kölcsönt!
1.0.2.4 F:2

A Takarék Személyi kölcsönei garantálják Önnek a kiszámíthatóságot, mivel a hitel kamata a teljes futamidőre fix!

Személyi kölcsöneink elérhetőek lakásfelújításra, gépjárművásárlásra, szabad felhasználásra, vagy akár kiválthatja meglévő hiteleit, így csökkentve havi törlesztési terheit.


Kérjen visszahívást tervezett hitelével kapcsolatban!

Adatkezelési tájékoztató

*A csillaggal jelölt mezők megadása kötelező

A Takarék Fix Személyi Kölcsön jövedelem átutalással és a Takarék Fix Kiváltó Személyi Kölcsön jövedelem átutalással a mindenkori hatályos hirdetményben meghatározott kamat elérésének feltétele a havi nettó minimálbérrel (91.770 Ft) megegyező összegű jövedelem átutalás és a Takarék Fix Személyi Kölcsön Extra jövedelem átutalással és a Takarék Fix Kiváltó Személyi Kölcsön Extra havi 200.000 Ft jövedelem átutalásának a vállalása és fenntartása az ügyfél Takarék Kereskedelmi Bank Zrt.-nél vezetett bankszámlájára.

A jelen tájékoztatás a Bank részéről nem tekinthető pénzügyi kötelezettségvállalásnak. A Bank a bírálat jogát fenntartja.

A tájékoztatás nem teljes körű, részletes információkat a vonatkozó Lakossági Személyi Kölcsön Hirdetmények, Takarék Személyi Kölcsön Általános Szerződési Feltételek és az Üzletszabályzat tartalmazzák. Tudjon meg többet személyi kölcsöneinkről!

1A 4 munkaórán belüli bírálat részletes feltételeit a vonatkozó Lakossági Személyi Kölcsön Hirdetmény tartalmazza.

2Az Ügyfél által választott törlesztési nap függvényében az első törlesztőrészlet magasabb lehet.

A feltüntetett THM meghatározása a 2018. november 1. napján érvényes kondíciók alapján, 3 millió forint hitelösszeg, 5 éves futamidő feltételezésével, az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mértéke tartalmazza a Takarék Személyi kölcsönhöz - kötelezően a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt.-nél - nyitott Takarék Lakossági Folyószámlához tartozó számlavezetési díjat (elektronikus bankszámlakivonattal meghatározott díj), folyósítási jutalékot, illetve, a törlesztés beszedésének díját. A teljes hiteldíj mutató számításának módját és összetételét a Takarék Személyi Kölcsön Általános Szerződési Feltételek tartalmazza. A THM mértéke a választott konstrukciótól függ.

Reprezentatív példa: Takarék Fix Személyi Kölcsön Extra vagy Takarék Fix Kiváltó Személyi Kölcsön Extra: Hitelösszeg (hitel teljes összege): 3 000 000 Ft; futamidő: 5 év; hitelkamat: évi 6,99%; hitelkamat típusa: rögzített; havi törlesztőrészlet 59 527 Ft; a hitel teljes díja: 624 432Ft; visszafizetendő teljes összeg: 3 624 432 Ft, THM: 8,06%.

Kérjük, az igénylés előtt mérlegelje háztartása teherviselő képességét, és döntését körültekintően hozza meg! Ebben segítséget nyújthat a Takarék Kereskedelmi Bank honlapján található tájékoztató, valamint az MNB túlzott eladósodottság kockázatairól szóló tájékoztatója.