MIT ÉRDEMES TUDNI A TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖNRŐL?

Változatlan marad

a kamat és a törlesztőrészlet
a futamidő végéig2
THM: 9,16%-20,72%

Forint alapú,

így árfolyamkockázat-mentes
és kiszámítható.

Bármilyen célra

szabadon
felhasználható.

Gyorsan

Takarék Személyi Kölcsön garantált 4 órán belüli elbírálással a feltételek teljesítése esetén.

Számoljon velünk!
Igényeljen Takarék Személyi kölcsönt!
1.0.2.4 F:2

A Takarék Személyi kölcsönei garantálják Önnek a kiszámíthatóságot, mivel a hitel kamata a teljes futamidőre fix!

Személyi kölcsöneink elérhetőek lakásfelújításra, gépjárművásárlásra, szabad felhasználásra, vagy akár kiválthatja meglévő hiteleit, így csökkentve havi törlesztési terheit.


Kérjen visszahívást tervezett hitelével kapcsolatban!

Adatkezelési tájékoztató

*A csillaggal jelölt mezők megadása kötelező

A Bank 2018. április 03-tól visszavonásig, de legkésőbb 2018. június 30-ig (befogadott kérelmek esetén) a Takarék Prémium Személyi Kölcsönt, Takarék Tartozásrendező Személyi Kölcsön Extra A2 7,99%-os, míg a Takarék Sztenderd Személyi Kölcsön jövedelem átutalással, Takarék Sztenderd Tartozásrendező Személyi Kölcsön jövedelem átutalással 11,99%-os akciós fix kamattal nyújtja. Az akciós kamat elérésének feltétele a Takarék Prémium Személyi Kölcsön és Takarék Tartozásrendező Személyi Kölcsön Extra A2 konstrukció választása esetén nettó 240.000 Ft, míg az Takarék Sztenderd Személyi Kölcsön jövedelem átutalással, esetén nettó 110.000 Ft jövedelem átutalásának vállalása és fenntartása az ügyfél Takarék Kereskedelmi Bank Zrt.-nél vezetett bankszámlájára.

A jelen tájékoztatás a Bank részéről nem tekinthető pénzügyi kötelezettségvállalásnak. A Bank a bírálat jogát fenntartja.

A tájékoztatás nem teljes körű, részletes információkat a vonatkozó Lakossági Személyi Kölcsön Hirdetmények, Takarék Személyi Kölcsön Általános Szerződési Feltételek és az Üzletszabályzat tartalmazzák. Tudjon meg többet személyi kölcsöneinkről!

1A 4 munkaórán belüli bírálat részletes feltételeit a vonatkozó Lakossági Személyi Kölcsön Hirdetmény tartalmazza.

2Az Ügyfél által választott törlesztési nap függvényében az első törlesztőrészlet magasabb lehet.

A feltüntetett THM meghatározása a 2018. április 03. napján érvényes kondíciók alapján, 3 millió forint hitelösszeg, 5 éves futamidő feltételezésével, az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mértéke tartalmazza a Takarék Személyi kölcsönhöz kötelezően a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt.-nél nyitott Takarék Lakossági Folyószámlához tartozó számlavezetési díjat (elektronikus bankszámlakivonattal meghatározott díj), folyósítási jutalékot, illetve, a törlesztés beszedésének díját. A teljes hiteldíj mutató számításának módját és összetételét a Takarék Személyi Kölcsön Általános Szerződési Feltételek tartalmazza. A THM mértéke a választott konstrukciótól függ.

Reprezentatív példa: Takarék Prémium Személyi Kölcsön vagy Takarék Tartozásrendező Személyi Kölcsön: Hitelösszeg (hitel teljes összege): 3 000 000 Ft; futamidő: 5 év; hitelkamat: évi 7,99%; hitelkamat típusa: rögzített; havi törlesztőrészlet: 60 994 Ft; a hitel teljes díja: 712 631 Ft; visszafizetendő teljes összeg: 3 712 631 Ft, THM: 9,16%.

Kérjük, az igénylés előtt mérlegelje háztartása teherviselő képességét, és döntését körültekintően hozza meg! Ebben segítséget nyújthat a Takarék Kereskedelmi Bank honlapján található tájékoztató, valamint az MNB túlzott eladósodottság kockázatairól szóló tájékoztatója.