Nyomtatási nézet

NetBróker

Szeretné otthonából, kényelmesen intézni befektetési megbízásait? A NetBróker szolgáltatást akkor Önnek találtuk ki! A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. (a továbbiakban: Bank) új szolgáltatása segítségével bárhonnan, bármikor befektetéssel kapcsolatos megbízást adhat, amelyhez mindössze egy internetkapcsolatra lesz szüksége.

Amennyiben rendelkezik bankunknál Befektetési Számlával és NetB@nk hozzáféréssel, kényelmesen, interneten keresztül végezheti értékpapír-műveleteit, valamint bármikor tájékozódhat portfoliója (pénz- és értékpapír állomány) aktuális állásáról. A NetBróker használatával nincs bankfiókhoz kötve, egyszerűen és gyorsan, akár otthonról intézheti befektetéseit - megbízásai közvetlenül bekerülnek a Bank kereskedési rendszerébe.

A szolgáltatás igénybevételével befektetési döntéseinek meghozatalához szükséges tőzsdei és értékpapír információkhoz (árfolyamok, diagramok, historikus adatok, napon belüli információk 15 perces késleltetéssel) is hozzájuthat.

A NetBróker jelenleg a Bank által forgalmazott jelzáloglevelek, kötvények, befektetési jegyek, valamint a Budapesti Értéktőzsdén forgalmazott részvények adás-vételéhez nyújt megbízási felületet (tőzsdei megbízások esetében a papír alapú megbízásoknál kedvezőbb díjak mellett), valamint naprakészen nyomon követheti az értékpapír számláján történő mozgásokat. Mindezt a megszokott NetB@nk nyújtotta biztonság és kényelem mellett.

Hogyan igényelheti NetBróker szolgáltatásunkat, és hogyan kaphat részletesebb tájékoztatást?

Hívja a TeleBankot a +36 1 3344 344 telefonszámon, keresse ügyintézőinket személyesen Bankfiókjainkban, vagy küldjön üzenetet a NetB@nk Postaláda funkcióján keresztül, melyben jelezheti, hogy szeretné igénybe venni a NetBróker szolgáltatást.

A(z) NetBróker az Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Figyelmébe ajánljuk a Magyar Bankszövetség és a Magyar Nemzeti Bank honlapját is:

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek