Főoldal/
Üzleti ügyfelek / Hitelek, bankgarancia
fhb-product-default-photo.jpg

Betétfedezetes hitel

Gyorsan és egyszerűen igénybe vehető szabad felhasználású hitelkonstrukció, melyet kedvező betéti kamatokkal tettünk még vonzóbbá.

Részletek

Forint és Deviza Bankgarancia

Bankgarancia vállalás során a Bank a pénzfizetésre kötelezett (Megbízó) megbízása alapján a követelésre jogosulttal (Kedvezményezett) szemben meghatározott határidőig arra kötelezi magát, hogy amennyiben a Megbízó a szerződésben meghatározott fizetési, teljesítési – vagy egyéb meghatározott - kötelezettségeit nem teljesíti, helyette fizetni fog a Bankgarancia nyilatkozatban foglalt feltételek szerint.

Részletek

Folyószámlahitel

A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. kedvező hitelkamatok mellett kínál folyószámlahitelt azon ügyfelei részére, akik pénzforgalmi bankszámlájukat a Banknál vezetik, forgalmuk részben vagy egészben ezen keresztül bonyolódik és a cég folyamatos likviditásának megteremtéséhez, rövid lejáratú forgóeszköz szükségleteik finanszírozásához banki forrásra van szükségük.

Részletek

Forgóeszköz beszerzés- és beruházás finanszírozás

Rövid (éven belüli lejáratú) és tartós (éven túli lejáratú) időszakra igénybe vehető, finanszírozási forma. Fordítható többek között az üzletmenet ciklikusságából adódó likviditási nehézségek áthidalására, ingatlanvásárlásra, beruházásokhoz szükséges forrás biztosítására és a vállalkozás más banknál lévő hiteleinek kiváltására is.

Részletek

Projektfinanszírozás

A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt., az FHB Jelzálogbank Nyrt., az FHB Ingatlan Zrt. és az FHB Lízing Zrt. széleskörű projekt- és ingatlanfinanszírozási szolgáltatásokat kínál Ügyfelei számára.

Részletek


Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek