fhb-product-default-photo(2).jpg

Foglalkoztatás ösztönzése célú Hitelprogram

(Kódszám: GINOP- 8.8.1-16) A Foglalkoztatás ösztönzése célú Hitelprogram célja a finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó, a foglalkoztatást ösztönző beruházásokat megvalósító vállalkozások...

Részletek

Az infokommunikációs ágazatban működő KKV-k által előállított termékek és szolgáltatások piacosításának, nemzetközi piacokra való belépésének támogatása kombinált hiteltermék keretében

(Kódszám: GINOP-3.1.2-8.2.4-16) A hitelprogram célja újszerű infokommunikációs ötletek piaci termékké és szolgáltatássá fejlesztésének, bevezetésének és üzleti hasznosításának, valamint a már külpiaci tevékenységet folytató mikro-, kis- és középvállalkozások újabb nemzetközi piacokra lépésének támogatása.

Részletek

Kapacitásbővítő beruházás támogatása kombinált hiteltermék keretében

Hitelkérelmek befogadása ideiglenesen szünetel - Kódszám: GINOP-1.2.3-8.2.4-16) A hitelprogram célja mikro-, kis és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében.

Részletek

KKV energia hitel

Hitelkérelmek befogadása ideiglenesen szünetel - (Kódszám: GINOP-8.4.1/B-16) A hitelprogram célja a finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése, korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, valamint e képesség növelésének támogatása a külső finanszírozáshoz történő hozzáférés javítása révén.

Részletek

Középvállalatok élelmiszeripari komplex beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében

(Kódszám: GINOP-1.2.6-8.3.4-16) A hitelprogram célja élelmiszeripari feldolgozó középvállalkozások fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítését, munkahelyek megtartását eredményező beruházások támogatása kombinált hiteltermék keretében.

Részletek

Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása közép-magyarországi régióban kombinált hiteltermék keretében

(Kódszám: VEKOP-5.1.1-5.1.2-16) A hitelprogram célja épületek energiatakarékosságának és energiahatékonyságának megújuló energiaforrások felhasználásával történő javítására irányuló beruházások támogatása kombinált hiteltermék keretében.

Részletek

Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében

(Kódszám: GINOP-2.1.2-8.1.4-16) A hitelprogram célja vállalkozások kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységének növelése jelentős szellemi hozzáadott értéket tartalmazó, új, piacképes termékek, szolgáltatások, technológiák, továbbá ezek prototípusainak kifejlesztését célzó kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységek támogatása.

Részletek

Felhőalapú (IaaS, PaaS, SaaS) vállalati szolgáltatások, IKT megoldások fejlesztésének és piaci bevezetésének támogatása kombinált hiteltermék keretében

Hitelkérelmek befogadása ideiglenesen szünetel(Kódszám: GINOP-3.2.4-8.2.4-16) A hitelprogram célja azon magyar IT alkalmazás szolgáltatók támogatása, amelyek felhőalapú megoldásaikkal olyan ágazatokat kívánnak kiszolgálni, amelyekben jelenleg informatikai ellátottság tekintetében hiány mutatkozik, de nemzetgazdaságilag fontos szektorok.

Részletek

Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogram (Kódszám: GINOP-8.3.1-16)

Hitelkérelmek befogadása ideiglenesen szünetel Rendkívül vonzó kamatozású hitellehetőség a KKV-k versenyképességének növelésére, illetve a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességek megteremtésének és bővítésének finanszírozására.

Részletek

Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogram (Kódszám: VEKOP-1.2.3-16)

Hitelkérelmek befogadása ideiglenesen szünetel Rendkívül vonzó kamatozású hitellehetőség a KKV-k versenyképességének növelésére, illetve a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességek megteremtésének és bővítésének finanszírozására.

Részletek

Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermék keretében

A pályázat lezárult. (Kódszám: GINOP-4.1.1-8.4.4-16) A hitelprogram célja épületek energiatakarékosságának és energiahatékonyságának megújuló energiaforrások felhasználásával történő javítására irányuló beruházások támogatása kombinált hiteltermék keretében.

Részletek

Versenyképes vállalatok tevékenységének emelt szintű digitalizálása

A pályázat lezárult. (Kódszám: GINOP-3.2.6-8.2.4-17) A Felhívás célja az Ipar 4.0 és Internet Of Things (rövidítve: IoT, magyarul: Dolgok Internete) fejlesztések kivitelezésében jártas kis- és középvállalati réteg létrehozása, amely a felhalmozott know-how és jó gyakorlatok továbbadásával...

Részletek

Digitális Jólét Pénzügyi Program - Hitelprogram

(Kódszám: GINOP-8.2.6-18) A hitelprogram célja, hogy támogassa a Digitális Jólét Program (továbbiakban: DJP) stratégiai céljainak megvalósulását a DJP eszköztárának bővítése, azon belül kedvezményes kölcsön elérhetőségének biztosítása által.

Részletek

Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

(Kódszám: GINOP-8.3.5-18) Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése, illetve a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, bővítésének támogatása.

Részletek

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek